Annonser

Nordlysjakt

Delta på daglige nordlysturer i nordlyssesongen

1 | 2 | 3 | 4 av 4 Neste >

Tromsø

Din komplette nordlysopplevelse - Arctic Experience

Vi går lengre, for å bringe deg nærmere. Ved hjelp av en lokal guide og profesjonell fotograf, født og oppvokst i Nord-Norge, vil du bli tatt med på jakt etter et av naturens mest spektakulære syn: Nordlyset.


Balsfjord

Det dansende lyset - Sætres Wild Delights

Opplev nordlyset med Roy Sætre, erfaren nordlysguide og fotograf, som lærer deg å ta bilder, timelapse og panorama av nordlyset.


Tromsø

Nordlys cruise - Arctic Sea Cruise

Cruise ut fra Tromsø på kvelden i trygge og rolige farvann med vakker utsikt over byen, fjell, fjord og nordlyset.


Tromsø

Karl-Ivars Nordlys- og fotojakt - Karl-Ivar Ingebrigtsen

Karl-Ivar har mange års erfaring som fotograf og har gledet mange med sine bilder fra Tromsø-regionen. La ham lære deg hvordan du kan ta flotte bilder av nordlyset og naturen.


Tromsø

Nordlysjakt - NorthernShots Tours

Vi er så sikre på å finne nordlyset at vi tilbyr en unik 50% RABATT på en ny tur hvis vi ikke er heldige og finner nordlyset på første forsøk. Våre guider hjelper deg med å fange nordlyset med ditt kamera. Hvis du likevel ikke får det perfekte bildet, kan du bestille et Aurora portrett fra en av våre profesjonelle fotografer.


Tromsø

Aurora topp komfort - NorthernShots Tours (fra 15. Okt)

Følg turistdrømmen - unngå turiststrømmen. Bli med oss på en nordlysopplevelse av høy kvalitet og ta vare på opplevelsen med bilder som for alltid vil sitte på netthinnen, og på fotografiene vi tar sammen.


Tromsø

All inclusive nordlystur - Arctic Fishing Adventures (fra 1. Des)

Vi tar dere til de steder med best sjanse for å oppleve nordlyset. Underveis på kvelden forteller vi om området, nordlyset og hvordan man tar best mulig bilder av nordlyset. Det blir også laget bål og servert middag. Om forholdene ligger til rette, blir det også en trugetur ut på kvelden.


Tromsø

En unik Aurora guide med en ekstrem lidenskap for nattfotografering / chasethelighttours - M.H.O.E.A.C.T.

Vi er profesjonelle fotografer med et enorm lidenskap for nordlys og nattfotografering.


Tromsø

Nordlys, når himmelen blir full av magi - Green Fox Guiding

Dømmer du om en koselig kveld ute i vinternatten med god stemning mens det magiske synet av nordlyset danser rett over deg?


Tromsø

The Northern Lights Hunter - Ishavstoget

Hvis du vil se de fantastiske nordlyset, men ikke helt vet når, hvor og hvordan, kom med oss i det vi legger lysene fra Tromsø by bak oss.


Hasvik

Midnattscruise under nordlyset - Sørøya Havfiskecruise

Sørøya Havfiskecruise tilbyr et kombinert nordlys og midnattscruise i en meget komfortabel og sikker båt. God dekksplass, varm salong med hjemlig atmosfære, kaker og varme drikker gjør dette til en meget sivilisert og komfortabel måte å oppleve nordlyset på. Vi holder oss i beskyttet farvann


Tromsø

Nordlysjakt med nordnorsk sjarm - Tromsø Friluftsenter

Bli med oss på tur og opplev ekte nordnorsk gjestfrihet mens vi gjester på nordlyset.  Vi vil gjøre vårt beste for å finne den beste plassen for nordlyset denne kvelden.  


Tromsø

Non-stop Nordlysjakt hver eneste kveld - Arctic Guide Service

Arctic Guide Service garanterer en non-stop nordlysjakt hver kveld. Hver buss har en erfaren sjåfør og en autorisert guide om bord. Denne gjengen er på ett bestemt oppdrag: Å ta deg dit hvor sjansen for å se det fantastiske nordlyset er best (i det gitte øyeblikket).


Tromsø

Nordlys og middagscruise - Sørøya Havfiskecruise

Katamaranen MB Havcruise er en meget komfortabel og sikker båt. God dekksplass, varm salong med hjemlig atmosfære, kaker og varme drikker gjør dette til en meget sivilisert og komfortabel måte å oppleve nordlyset på. Vi holder oss i beskyttet farvann. 


Arctic Princess (c) Arctic Cruise In Norway

Tromsø

Nordlysjakt og hvalsafari - to bestselgere i en pakke – Arctic Cruise In Norway

Bli med oss og opplev to bestselgere i en og samme pakke. Vi seiler fra Tromsø på kvelden kl 20:00 og jakter på Nordlyset på tur utover til området hvor hvalene er. 


1 | 2 | 3 | 4 av 4 Neste >
weblogo stor Tromsø  Visit Tromsø
Postboks 311
9253 Tromsø
Kirkegata 2, Tromsø
Tel: 77 61 00 00
Fax: 77 61 00 10
info@visittromso.no
Om Visit Tromsø
Presse
Kart
ICCA  Logo Nordnorsk Reiseliv