Annonser

Nordlysjakt

Delta på daglige nordlysturer i nordlyssesongen

1 | 2 av 2 Neste >

Hasvik

Nordlys Cruise med MS Leone – Arctic Sea Explorer

Bli med sjarmerende MS Leone på et nordlys cruise.


Tromsø

Nordlysjakt i Tromsø - Northern Lights Tromsø

Det er rett og slett magisk. Man tenker at dette er en drøm, spesielt når man får se nordlyset danse på himmelen og stadig forandre form. 


Tromsø

Active Aurora Quest - Active Tromsø (tilgjengelig før snø)

Tenk deg en kveld med Active Aurora søk, der det eneste gitt på forhånd er utgangspunktet. Vi vet ikke hvor vår søken vil ta oss, eller hvor lenge vi må holde på. Men vi vet at hardt arbeid og utholdenhet ofte belønnes. Vår belønning erl det magiske Aurora Borealis.


Tromsø

VIP Nordlysjakt - Arctic Guide Service

På grunn av en sterk etterspørsel etter denne type ekskursjoner, tilbyr vi privat nordlysjakt med stor bekvemmelighet og med fokus på en VIP gruppe / gjest.


Tromsø

Privat Nordlys jakt - Arctic Guide Service

Vi tilbyr en privat nordlysjakt som starter når du måtte ønske og med deg i fokus gjennom hele turen. Denne turen passer godt for små grupper eller enkeltpersoner som ønsker en personlig nordlysopplevelse.


Tromsø

Aurora topp komfort - NorthernShots Tours

Følg turistdrømmen - unngå turiststrømmen. Bli med oss på en nordlysopplevelse av høy kvalitet og ta vare på opplevelsen med bilder som for alltid vil sitte på netthinnen, og på fotografiene vi tar sammen.


Tromsø

Nordlystur - Arctic Fishing Adventures

Vi jakter på nordlyset med minibuss. Hvor vi drar er avhengig av vær forholdet.


Hasvik

Nordlys og middagscruise 26. desember - Sørøya Havfiskecruise

Bli med MB Havcruise på jakt etter nordlyset fra sjøen 26. desember (2. juledag)


Tromsø

The Northern Lights Hunter - Ishavstoget

Hvis du vil se de fantastiske nordlyset, men ikke helt vet når, hvor og hvordan, kom med oss i det vi legger lysene fra Tromsø by bak oss.


Hasvik

Midnattscruise under nordlyset - Sørøya Havfiskecruise

Sørøya Havfiskecruise tilbyr et kombinert nordlys og midnattscruise i en meget komfortabel og sikker båt. God dekksplass, varm salong med hjemlig atmosfære, kaker og varme drikker gjør dette til en meget sivilisert og komfortabel måte å oppleve nordlyset på. Vi holder oss i beskyttet farvann


Tromsø

Nordlys: Jakten, magien og bålet - Tromsø Friluftsenter

Vi gjør grundige undersøkelser før vi henter deg for å dra dit sjansene er best denne kvelden for å se nordlyset. Vi har god lokalkunnskap og finner det beste området for nordlyset og også flott natur og utsikt, en ramme som gir det beste nordlysbildene.  


Tromsø

Aurora fototur med profesjonell fotograf - Creative Vacations

Bli med Creative Vacations på et nattlig eventyr på jakt etter Aurora og lær å ta de beste bildene. Vår lokale guide og profesjonelle fotograf kjenner de spesielle små steder som er velegnet til å ta naturskjønne bilder. 


Tromsø

Nordlys og middagscruise - Sørøya havfiskecruise

Katamaranen MB Havcruise er en meget komfortabel og sikker båt. God dekksplass, varm salong med hjemlig atmosfære, kaker og varme drikker gjør dette til en meget sivilisert og komfortabel måte å oppleve nordlyset på. Vi holder oss i beskyttet farvann. 


Copyright © Karl-Ivar Ingebrigtsen

Tromsø

Karl-Ivars Nordlysfotografering - Karl-ivar Ingebrigtsen

Karl-Ivar har mange års erfaring som fotograf og har gledet mange med sine bilder fra Tromsø-regionen. La ham lære deg hvordan du kan ta flotte bilder av nordlyset og naturen.


Copyright © Creative Vacations

Tromsø

VIP Adventure Tours - Creative Vacations

Bli med oss på en privat Aurorajakt med vår lokale guide og fotograf. Som ekte Tromsøværing tar han deg med til hemmelige steder hvor det er best sjanse til å se nordlyset og han svarer på alle dine spørsmål, og gjør sitt beste for å gjøre dette til en minneverdig tur.


1 | 2 av 2 Neste >
weblogo stor Tromsø  Visit Tromsø
Postboks 311
9253 Tromsø
Kirkegata 2, Tromsø
Tel: 77 61 00 00
Fax: 77 61 00 10
info@visittromso.no
Om Visit Tromsø
Presse
Kart
ICCA VisitNorway.Com Logo Nordnorsk Reiseliv