Annonser

Nordlysjakt

Delta på daglige nordlysturer i nordlyssesongen

1 | 2 av 2 Neste >

Nordreisa

Jakten på nordlyset i Nord-Troms - Reisafjord Hotel

Ønsker du å fullføre din drøm om å se nordlyset? Bli med vår guide på en eventyrlig jakt på dette fantastiske naturfenomenet. Turen tar deg vekk fra bytrafikk, forstyrrende lys og støy inn i et fredfullt landskap.


Tromsø

Kortreist Nordlysjakt med byguiding - Lyngen Basecamp

Vi by guider og kjører i mørke og lyse lommer rundt og i byen på jakt etter nordlyset.


Tromsø

Personlig nordlyssafari - Scan Adventure

Ønsker du å oppleve nordlyset alene eller sammen med familie og vennter? Dra på tur med din egen nordlysguide.


Balsfjord

Det dansende lyset - Sætres Wild Delights

Opplev nordlyset med Roy Sætre, erfaren nordlysguide og fotograf, som lærer deg å ta bilder, timelapse og panorama av nordlyset.


Tromsø

Privat nordlysjakt - Arctic Guide Service

Vi tilbyr en privat nordlysjakt som starter når du måtte ønske og med deg i fokus gjennom hele turen. Denne turen passer godt for små grupper eller enkeltpersoner som ønsker en personlig nordlysopplevelse.


Tromsø

Nordlys fra moderne seilbåter - Boreal Yachting

Nordlyset er ikke noe du bare kan slå på. Å få se det avhenger av mange faktorer som solens aktivitet forhold i atmosfæren og du må ha klar himmel og så lite lys forstyrrelse som mulig.


Tromsø

Aurora topp komfort - NorthernShots Tours

Følg turistdrømmen - unngå turiststrømmen. Bli med oss på en nordlysopplevelse av høy kvalitet og ta vare på opplevelsen med bilder som for alltid vil sitte på netthinnen, og på fotografiene vi tar sammen.


Karlsøy

Amazing Aurora - Karlsøy Buss

Bli med oss i vår komfortable buss på jakt etter en av naturens mest spektakulære fenomener; NORDLYSET.


Tromsø

Aurora Safari basestasjoner - Tromsø Safari

Bli med Tromsø Safari på nordlysjakt. Tromsø Safari har laget et nytt konsept med fire basestasjoner på ulike steder og hver kveld velger vi en av disse som det beste utgangspunktet for å se Aurora (Nordlyset)


Tromsø

Nordlys, når himmelen blir full av magi - Green Fox Guiding

Dømmer du om en koselig kveld ute i vinternatten med god stemning mens det magiske synet av nordlyset danser rett over deg? Vil du høre sagn om nordlyset fra gammelt av og lære mer om fenomenet Aurora Borealis, og hvordan du kan fange det med kameraet? Velkommen til GreenFox's verden.


Tromsø

The Northern Lights Hunter

Hvis du vil se de fantastiske nordlyset, men ikke helt vet når, hvor og hvordan, kom med oss i det vi legger lysene fra Tromsø by bak oss.


Tromsø

Nordlyssafari - Scan Adventure

En nordlyssafari er en uforglemmelig opplevelse for alle, hvor det er viktig å finne et godt sted med en mørk og klar himmel.  


Hasvik

Midnattscruise under nordlyset - Sørøya Havfiskecruise

Midnattscruise og nordlyscruise i ett ombord i komfortable, hyggelige og personlige MB Havcruise som drives av Sørøya Havfiskecruise


Tromsø

Den ultimate nordlysjakten - Tromsø Friluftsenter

Vi gjør grundige undersøkelser før vi henter deg for å dra dit sjansene er best denne kvelden for å se nordlyset. Vi har god lokalkunnskap og finner det beste området for nordlyset og også flott natur og utsikt, en ramme som gir det beste nordlysbildene.  


Tromsø

Nordlysbussen - Natur i Nord

Ta en tur med Nordlysbussen! Ivar har arrangert ulike nordlysturer siden år 2002. I løpet av de fire siste sesongene har vi kjørt 593 turer og vi har sett nordlyset på 459 av disee (77,4%).


1 | 2 av 2 Neste >
weblogo stor Tromsø  Visit Tromsø
Postboks 311
9253 Tromsø
Kirkegata 2, Tromsø
Tel: 77 61 00 00
Fax: 77 61 00 10
info@visittromso.no
Om Visit Tromsø
Presse
Kart
ICCA VisitNorway.Com Logo Nordnorsk Reiseliv