Ovenbaked pizza at Casa Inferno
©Casa Inferno

Åpne restauranter, kafeer og take-away i Tromsø

Tromsø består av et flertall deilige restauranter, kafeer og barer, som vi er heldig å nyte godt av året rundt. Nå er det slik at hverdagen brått er endret for oss alle, og det er enda viktigere å tenke på at vi må støtte opp om byens serveringssteder som er ekstra presset i disse dager.

Mange av byens restauranter og kafeer holder fortsatt åpen for deg som har mulighet til et lite avbrekk, enten om det skulle være for lunsj eller middag. Alle tar deres forbehold og har ekstra fokus på hygiene som utvidede rutiner for desinfisering, færre sitteplasser o.l. 

En annen måte vi kan hjelpe til på, som er enda sikrere og med mindre smittefare, er ved å bestille take-away og støtte opp på den måten. Her følger en liste over serveringssteder som er åpen, samt de som leverer take-away.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at situasjonen for serveringsstedene kan måtte endre seg raskt. God middag!
 

Åpne restauranter og kafeer:
Bestill take-away her:

Andre alternativer til levering av mat og drikke

Lokalt i Tromsø har flere bedrifter åpnet opp for alternative løsninger som vil gjøre situasjonen enklere for mange i dag. 

Mack har startet nettbutikk hvor de selger mineralvann, øl og cider med leveranse dagen etter bestilling. Du kan bestille i nettbutikken her

Eide Handel tilbyr levering av varer fra deres butikk, og alt du trenger å gjøre er å sende dem handleliste på [email protected] eller ring +47 909 27 822. Betaling skjer via Vipps.

Innenfor bygrensen tilbyr Tromsø taxi henting og levering av mat og medisiner for 200 NOK. For levering utenfor byen gjelder vanlige takster.