Guests on deck with Northern Lights in the background
The sky covered with Northern Lights
The hosts of Sørøya Havfiskecruise
Inside of the catamaran MB Havcruise
CBIS 6346750
CBIS 6835570
CBIS 3067544
CBIS 6835706
CBIS 6346562
CBIS 6346745
CBIS 6346748
CBIS 2868990

1 cozy privat nordlys- og middagscruise/julebord

Sørøya Havfiskecruise

Denne turen utføres av Sørøya Havfiskecruise. Vår stødige og koselige katamaran MB Havcruise egner seg perfekt for private turer til mindre grupper både for firma, og andre.
Vi er lokale aktører, lokalt mannskap og vi har vært i drift siden 2006, pioner for vinterturisme med båt i Tromsø.

Hvorfor ikke samle sammen en gjeng til en sjeldnere nordnorsk opplevelse som å se nordlys fra havet. Lokale, kunnskapsrike og erfarne verter som har lang erfaring med slike aktiviteter vil gi dere en ekstra trygg, koselig og minnerik tur. Om bord hos oss kan man enkelt tilrettelegge for små firmaturer, blåturer, tematurer, kurs og konferanser, vennelag og annet. Vi har PA anlegg om bord for live musikk om ønskelig. For en ekstra pris kan vi også skaffe trubadurer.

Vi tilbyr selvsagt de deiligste fiskemåltider. En av favorittene er kokt torsk med gulrøtter, poteter, bacon, løk, smør og flatbrød. Når det nærmer seg julebordsesongen serverer vi gjerne tradisjonsrike julemiddager som lutefisk, ribbe eller pinnekjøtt om ønskelig.

Nordlys fra sjøsiden er et spesielt og særdeles vakkert syn. Lysforurensning forsvinner bokstavelig talt i det svarte havet. Vi har rundt 80% score i løpet av en vintersesong, da medregnet kun det man kan se med «det blotte øye». Som en ekstra bonus får man med seg en fantastisk utsikt over Tromsø og omegn. Vi er gjerne behjelpelig med fototips.

Vi tar sikkerheten seriøst og har årlige kontroller av båt og annet utstyr. Alle våre passasjerer er godt forsikret om bord. Vi følger alle råd fra det norske helsedirektoratet når det gjelder koronapandemien. Vi rengjør alt utstyr daglig og etter hver tur. Alle gjester som føler seg syke ved ankomst vil bli anmodet om å forlate båten. Det vil bli gitt full refusjon om avbestillingen kan relateres til sykdom eller annet i forbindelse med koronaepidemien.

Oppmøte ved ytterste flytebrygge nord for Scandic Ishavshotel. ved siden av vår røde og hvite katamaran MB Havcruise. Møt minimum 15 minutter før avgang. Varighet 21:45-00:45 (3 timer). Til en ekstra pris kan turen utvides eter avtale med leverandør.

Inkludert: guide og middag
Antall deltakere: inntil 12 gjester
Vanskelighetsgrad: veldig lett
Phone: +47948 47 500
Email: