Group of guests out on RIB boat trip
Group of guests out on RIB boat trip
RIB about to drive under the Tromsø bridge
RIB boat, Tromsø city in the background
Group of guests out on RIB boat trip

2 timer privat Fjordtur med RIB

Pukka Travels

Denne turen utføres av Pukka Travels. Det er mye å utforske utenfor Tromsø og dyrelivet i fjordene er noe helt spesielt. Denne guidede turen er en rimelig, rask og spennende måte å se fjordene på sammen med en av våre erfarne skippere.
Tromsø er kjent for sin vakre natur, yrende marine dyreliv og vakre fjorder utenfor byen. Det som ikke alle er klare over er at det er mange historiske punkter rundt Tromsøya. Her har mennesker levd og høstet av havet i over 10 000 år, og på denne turen kan du lære om vikinger og tidlig urbefolkning.

Denne turen er den perfekte kombinasjon av spenning og en kort intro til noen av de historiske hendelsene rundt Tromsø, i tillegg får du sjansen til å oppleve dyrelivet i fjordene på nært hold. Med RIB som transportmiddel får du med deg de mest interessante stedene på en effektiv måte, samtidig som du får oppleve spenningen av å kjøre i opp til 45 knop. Vi ser ofte dyreliv som sjø-ørn, niser eller sel. Muligheten til å oppleve dette, i kombinasjon med høy fart og guider som alltid gir 100% av seg selv har gjort denne opplevelsen til en favoritt blant våre gjester.

Før turen er det oppmøte på vår basecamp i Kirkegata 1 i Tromsø sentrum. Her vil din skipper og guide finne frem riktig utstyr og vi gjør oss klare for turen med varme drakter, briller, og sko. Vi desinfiserer utstyret før og etter hver tur. Under turen vil det bli tid til å ta bilder og stille spørsmål når vi stopper ved forskjellige områder. Du vil ha ditt eget sete og skap til å oppbevare personlige eiendeler i på turen.

Med din helse og sikkerhet i fokus, serverer vi ikke mat til denne opplevelsen. Skipperne våre er godt oppdatert på risikoen ved COVID-19, og vil holde minimum 1 meters avstand til alle
passasjerer. Personer med luftveissymptomer eller feber kan ikke delta på denne turen.

Nedenfor kan du se en liste med forslag for områder vi kan besøke. Før start vil skipperen din vil presentere potensielle ruter basert på dagens værforhold og sammen med skipper kan du ta en beslutning basert på vær & vind og humør for dagen. De foreslåtte destinasjonene er væravhengige, og det er kanskje ikke mulig å besøke alle destinasjoner på en tur. Listen bør
leses som forslag og alternativer for inspirasjon.

TROMSØ - 2 TIMER:
● Håkøya
● Ryøya
● Rystrømmen
● Grindøya
● Håkøybotn
● Ramfjord
● Kvalsundet
● Tønsvika
● Tromsø rundtur

Godt å vite før denne turen:
● Skipperne våre er godt oppdatert på risikoen ved COVID-19, og vil holde minimum 1 meters avstand til alle passasjerer. Personer med luftveissymptomer eller feber kan ikke delta på denne turen.
● NB: Deltakere må være minimum 140 cm høy av sikkerhetsmessige årsaker.
● Varme klær og alt sikkerhetsutstyr er selvfølgelig inkludert. Vi har også varme sko og briller for å sørge for at du er så komfortabel som mulig.

Inkludert: profesjonell skipper, privat RIB-tur, redningsvest og flytedrakter for kjølige dager.

Antall deltakere: 2-12 (Private grupper)
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstid og sted: kl. 09:00 og 12:00, Pukka Travels basecamp, Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Varighet: 2 timer

Address: Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Phone: 4799371010
Email: