Lady posing on deck
the catamaran at the ocean with mountain in the background
CBIS 5887028
CBIS 5887027
CBIS 5887031
CBIS 6671500
CBIS 6671501
CBIS 6671502
CBIS 6671499
CBIS 6670304

6 timer privat Midnattssol-seiling

Pukka Travels

Denne turen utføres av Pukka Travels. Storslåtte fjorder, midnattssol og en fantastisk seiltur ombord vår komfortable katamaran.
De gylne øyeblikkene du skaper her, vil gi uforglemmelige minner uansett om du seiler med venner, familie eller med din bedre halvdel.

Midnattsolen skaper gyldne øyeblikk og ekstra lange dager fra mai til juli. Frisk luft, fjell og et yrende dyreliv gjør Tromsø til en unik plass å utforske på denne årstiden. La oss ta deg med på en midnattsol-seiling i vår komfortable katamaran. Her kan du nyte øyeblikkene ute på dekk, eller fra salongen. Vi har alltid kaffe, te og varm sjokolade tilgjengelig på turen. Varme drakter er også inkludert. Gruppen kan være opp til 12 personer, noe som sikrer at guiden får tatt godt vare på alle gjestene.

Vi mener at det finnes ingen bedre måte å oppleve midnattsolen på og denne turen er et must for ditt opphold i Tromsø.

Med din helse og sikkerhet i fokus, serverer vi ikke noe mat til denne opplevelsen, men ønsker deg velkommen til å ta med mat om du ønsker - og bruke det romslige kjøkkenet om bord. Skipperne våre er godt oppdatert på risikoen ved COVID-19, og vil holde minimum 1 meters avstand til alle passasjerer. Personer med luftveissymptomer eller feber kan ikke delta på denne turen.

Nedenfor kan du se en liste med forslag for områder vi kan besøke. Før start vil skipperen presentere potensielle ruter, og du kan bare kan slappe av, lene deg tilbake og sammen med skipper ta en beslutning basert på vær & vind og humør for dagen. De foreslåtte destinasjonene er væravhengige, og det er kanskje ikke mulig å besøke alle destinasjoner på en tur, listen bør leses som forslag og alternativer for inspirasjon.

TROMSØ - 6 TIMER:
● Håkøya
● Ryøya
● Rystrømmen
● Grindøya
● Håkøybotn
● Tromsø rundtur
● Ramfjord
● Kvalsundet
● Gåsvær
● Tønsvika

Godt å vite før denne turen:
- Skipperne våre er godt oppdatert på risikoen ved COVID-19, og vil holde minimum 1 meters avstand til alle passasjerer. Personer med luftveissymptomer eller feber kan ikke delta på denne turen.
- Med din helse og sikkerhet i fokus, serverer vi ikke noe mat til denne opplevelsen, men ønsker deg velkommen til å ta med mat om du ønsker.
- Perioden for midnattsol er 21. mai - 21. juli.

Inkludert:
- Profesjonell skipper
- Privat charter ombord i en komfortabel katamaran
- Redningsvest (eller flytedrakter for kjøligere dager)
- Stand-up paddle brett
- Fiskeutstyr
- Kaffe, te og varm sjokolade
- Tilgang til sitteplatser og kjøkkenareal (her kan du f.eks. pakke opp "take away" fra restauranter i Tromsø)

Ta med deg: varme klær etter forhold
Antall deltakere: 1-12
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstid og sted:
15. juni - 31. juli: kl. 19:00
1. juli - 31. august: kl. 17:00
Avgang fra Pukka Travels Basecamp & Lounge i Kirkegata 1
Varighet: 6 timer
Address: Kirkegata 1, 9008 Tromsø
Phone: 4799371010
Email: