folk som går på truger
©The Green Adventure
en dame sitter på isen
©The Green Adventure
folk som går mot en bil
©The Green Adventure
utsikt over fjell og havet
©The Green Adventure
en som tar bilde av en rein
©The Green Adventure
hytter ved sjøen
©The Green Adventure
reindsdyr på veien
©The Green Adventure
nordlys over bålet
©The Green Adventure
nordlys
©The Green Adventure

The Green Adventure

Bli med på tur ut av byen for å finne litt lokal villmark. Om det er nordlysjakt, en kjøretur langs fjordene eller en trugetur, vi garanterer små grupper og vennlige guider, i tillegg til bilder fra tur og valgfrie varmedrakter. De fleste turene inkluderer også et varmt måltid, varm drikke og snacks. Ta med deg drikkevann – best i flersbruk beholdere som kan fylles gratis med Tromsøs krystallklare springvann. «Grønn» i selskapets navn står for det grønne nordlyset, men også natur og økologi. Vi unngår bruk av engangsplastikk og tilbyr vegetar og vegansk mat.

NORDLYS

Våre nordlysjakter kjører dit vi forventer klarest himmel, det kan være på kysten eller innland, også inntil Finland som ligger 150km unna Tromsø. Våre guider har lidenskap for det de jobber med – en krevende jobb som trenger flere ferdigheter – kjennskap til terrenget, værmønstre, natur og fotografi i tillegg til kjøring på vinterføre. De har erfaring med å finne de beste plassene for å observere Aurora, gjerne langt unna andre grupper for en mer privat opplevelse, og de har allerede funnet Aurora for hundrevis av besøkende. Vi tilbyr minivan gruppejakt «Lysets Broskap» og en minibussjakt «Aurora i Eventyrland». Vi kan også organisere privat nordlysjakt.

FJORDER

Vår naturskjønne kjøretur langs kysten «Opplev Kvaløyas Fjorder» er tilgjengelig året rundt og avslutter med en varm lunsj. Turen besøker lokale øyer, fiskevær, fjellområder og fjorder frem til havgapet, og vi kan ofte treffe reinsdyr langs veien. Vi stopper på fine steder for å utforske og kose oss med utsikten. Turen tar 6 timer og du er tilbake i byen i god tid før de fleste kveldsturer begynner.

TRUGETUR

Hvis du vil prøve å gå på truger, vi tilbyr en enkel 3 timers trugetur, 30min kjøretur fra byen, og det trenges ingen tigligere erfaring. Etter turen skal vi til et lokalt fiskevær for en varm lunsj. Vi har truger og staver, og valgfrie varmedress, du må ha egne vintersko.

MIDNATSOL

Hvis du vil oppleve midnatsola, vi inviterer deg på en kjøretur til vakre Sommarøy hvor vi lager bål  og steker pølser og marshmallows. Bålstedet skal ha åpen usikt mot nord der sola står over horisonten ved midnatt.