folk som fisker
©World Sea Explorer
båt
©World Sea Explorer
Tromsø sett fra luften
©World Sea Explorer
Stella Oceana båt
©World Sea Explorer
seilet til stella oceana
©World Sea Explorers
bauen til båten
©World Sea Explorers
Tromsø sett fra havet
©World Sea Explorers
en fjord full av is
©World Sea Explorers
innsiden av stella oceana
©World Sea Explorers
stella oceana
©World Sea Explorers

World Sea Explorers

Vårt oppdrag er å skape håp og balanse for fremtidige generasjoner ved å koble folk til havene gjennom våre all inclusive informative seilturer. Vi prøver å fordype våre gjester blant det vakre landskapet og dyrelivet på den nordnorske kysten, i håp om å skaffe mat til å tenke på hvor viktig det er å ta vare på det naturen tilbyr hvis vi vil fortsette å glede oss over den. Opplev Tromos eneste store luksuriøse seilbåt med en isklassifisering som drives av en lokal tidligere marine sjøkaptein - verdens høyeste rangering til sjøs. Våre bærekraftige seilturer er miljøvenlige  fordi vi ikke bruker engangsplast, vi respekterer dyrelivet og har en drivstoffeffektiv båt. Hver av turene hjelper du med å oppnå 3 FNs bærekraftige utviklingsmål for ansvarlig forbruk og produksjon, liv under vann og bærekraftige byer og samfunn. Vi følger den høyeste rekkefølgen av internasjonale maritime forskrifter (SOLAS) og snakker engelsk, norsk og japansk. 

Slapp av ombord på Stella Oceanas komfortable, romslige og varme salong med høye tak. Mannskapet vil dele informasjon om landemerker, historie og nærmiljø. Nyt tradisjonell norsk og samisk mat laget fra bunnen av med lokale råvarer, samt et utvalg av forfriskninger og fiske - alt inkludert i prisen. Bare fang fisken du spiser - kan du tilberede nylaget ombord. Veganske og glutenfrie alternativer er tilgjengelige. 

Vi tilbyr 4-5 timers dagstur for opptil 25 gjester og 2-7 dagers seilekskursjoner for opptil 8 gjester. Sailing Yacht Stella Oceana er perfekt for skreddersydde charter for private grupper av alle slag. Noen inspirasjoner inkluderer ski & seil, sykkel & seil, fottur & seil, freediving, teambuilding-arrangementer, hvalsafari, utforske Lofoten skjærgård, familie fisketurer, firmafester, minnesmerker, bryllupsfeiringer, ferie og bursdagsfester, og så mye mer. 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen ombord.