OfficialCityApp_forside

Personvernerklæring

I Visit Tromsø er målet vårt å informere om produktene vi tilbyr. Dette betyr at vi tar personvern på alvor, og med dette dokumentet forteller vi hvordan vi samler inn informasjon og hvordan vi bruker den.

Når du laster ned og bruker våre applikasjoner, krever vi ikke at du må fylle inn noen form for informasjon, og vi innhenter heller ikke informasjon om deg og din enhet, bortsett fra ikke-personlige detaljer som omhandler bruk av applikasjonen, blant annet hvilke handlinger som blir gjort og hvilke skjermer som blir vist.

Vi deler ingen ikke-personlig informasjon til noen utenfor Visit Tromsø-Region AS.

For å kunne motta informasjon om nye utgivelser, trenger vi e-postadressen din.

Vi tilbyr et gratis, valgfritt nyhetsbrev som brukere kan velge å motta ved å sende en henvendelse på nettstedet vårt www.visittromso.no. Vi følger retningslinjene i seksjon 312(c)(3) i “COPPA”reglementet av 1. juli 2013 når vi samler inn e-postadresser. Det pålegger oss å varsle deg om følgende:

(i) vi samler inn e-postadresser utelukkende for å kunne sende ut nyhetsbrev;
(ii) vi bruker e-postadressen utelukkende til dette formål, og e-postadressen vil ikke motta annen kombinert informasjon; og
(iii) du kan velge å melde deg ut av nyhetsbrevet når som helst. Vårt nyhetsbrev leveres av tredjeparts tjenesteytere, så vi deler e-postadressen din med disse utelukkende for å kunne levere nyhetsbrevet.

 

Support

Dersom du behøver support kan du sende oss en e-post eller kontakte oss via vår nettside.

Brukere kan kontakte oss dersom de har supportrelaterte spørsmål om bruk av våre mobile applikasjoner. Dersom du sender inn en supporthenvendelse vil vi motta din e-postadresse samt informasjonen du oppgir i forbindelse med henvendelsen ("Supportinformasjon"). Vi benytter Supportinformasjon utelukkende til å behandle din henvendelse.

 

Deling av informasjon

Din e-postadresse vil kun benyttes for å sende deg vårt nyhetsbrev. Supportinformasjon benyttes kun internt, og i henhold til seksjon 312.2 i “COPPA”-reglementet av 1. juli 2013. Vi videreformidler ikke e-postadressen din.

 

Informasjonskapsler ("cookies")

Når du besøker nettsidene våre, kan vi i enkelte tilfeller benytte informasjonskapsler som identifiserer nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre kvaliteten på våre tjenester gjennom å lagre dine brukerpreferanser og spore brukerinformasjon. De fleste nettlsere har mulighet for å slå av informasjonskapsler, eller varsle når informasjonskapsler sendes til datamaskinen din.

 

Lenker til tredjeparts nettsteder

Vi kan på våre nettsteder benytte lenker og/eller koblinger til tredjeparts nettsider eller tjenester (vi tillater ikke lenker fra våre mobilapplikasjoner). Vi er ikke ansvarlige for personvernshåndtering eller innhold på disse tredjeparts nettstedene.

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller ønsker å kontakte oss vedrørende denne personvernerklæringen, vennligst send oss en e-post på [email protected]

 

Sist oppdatert 26.oktober 2016.