Girl sitting on the snow by the ocean watching the Northern Lights
Guide in front of the mini bus
Northern lights above a snow covered mountain
Bonfire and reindeer hide
Group of guests under the Northern Lights

Aurora Safari

Tromsø Safari

Denne turen utføres av Tromsø Safari. Aurora Safari er vår komplette og fleksible nordlystur i en liten gruppe der vi tilbyr deg all den komfort, sikkerhet og lokal tilknytning du leter etter på en nordlysjakt.
Aurora Safari er vår komplette og fleksible nordlysetur i en liten gruppe der vi tilbyr deg all den komfort, sikkerhet og lokal tilknytning du leter etter på en nordlysjakt.

Vi bruker vår lokale kunnskap og mange års erfaring for å finne de beste stedene å søke etter og fotografere det magiske nordlyset. Bli med våre entusiastiske guider på jakt etter lysene. Vi tar deg med til privateide unike steder. Dykk ned i kulturen og historien via autentisk historiefortelling ved et koselig bål.

Vi har mange perfekt beliggende private leirer gjennom avtaler med lokale grunneiere, som vi bruker som unike nordlyssteder. De gir oss ly, toaletter og privatliv. De holder også gjestene trygge og gir en mye morsommere jakt, i tillegg til å styrke vår forpliktelse til lokal bærekraft. Vi drar dit vi har størst sjanse for å se lysene, så vi bruker en kombinasjon av kjøretøyet og leirene som vår base, avhengig av værforholdene.

Å lete etter "ho Aurora" (nordlyset) handler om å være tålmodig. Mens vi venter på at himmelen skal klarne og nordlyset vise seg, samles vi rundt et koselig bål som vil holde deg varm. Sett deg ned med dine kjære, del historier, se på bålet, mens du griller en pølse og senere nyter en nystekt vaffel. En virkelig unik arktisk opplevelse.

Å gi deg den største komforten og holde deg varm på vår arktiske safari, er en av våre hovedprioriteringer. Hopp inn i en varm vinterdress som vi gir og varm deg opp med varm kaffe, te eller sjokolade rundt bålet.

Det er høyt fokus på natt- og nordlysfotografering, så husk å ta med kameraet. Vi hjelper deg med innstillingene, og du kan låne et stativ gratis. Et vinter- eller Auroraportrett og andre bilder er inkludert i denne turen og deles med deg neste dag, slik at du kan ta med deg dine kjære og evige minner om arktis hjem.

Visste du? Ved å bli med på denne turen støtter du en pålitelig og engasjert lokal aktivitetsleverandør som samarbeider tett med lokale grunneiere, lokale matprodusenter og lokale busselskap for å gi deg en unik lokal opplevelse og bidra til en bærekraftig lokal økonomi og destinasjon.

Sesong: Daglig fra 1. desember 2020 til 10. april 2021

Hva bør du ha med: Varme vintersko og ullsokker, lue, skjerf og votter

Hva er inkludert:
• En kunnskapsrik og dedikert engelsktalende nordlysguide
• Transport med moderne og komfortable kjøretøy
• Varm sjokolade, kaffe, te
• Støtt lokale grunneiere og leverandører
• Deilige vafler og lett måltid av grillede pølser (vegansk alternativ tilgjengelig) på bålet
• Bål som ikke setter spor
• Tips og hjelp med kamerainnstillinger og om hvordan du tar Aurora-bilder
• Varm vinterdress og refleksvest for bruk under safarien
• Kamerastativ til bruk under safarien
• Private nordlysleirer med ly og toalett når det er mulig

Oppmøtetid og sted:
Kl. 18.45 ved Radisson Blu Hotel
N.B: Vennligst sjekk inn ved Tromsø safaris skranke i respesjonsområdet

Antall gjester: 2-15 per kjøretøy
NB: Maksimum 10 under COVID-19

Varighet: 5-7 timer

Nivå: Enkelt. Ikke egnet for små barn. Ingen rullestoltilgang.
Address: Sjøgata 7, 9007 Tromsø
Phone: +47922 90 645
Email: