Aurora Safari Minibus

Tromsø Safari

Denne turen er utført av Tromsø Safari.Aurora Safari Minibuss er vår veletablerte, fleksible og personlige nordlyssafari med minibuss, der vi med god lokalkunnskap og 15 års erfaring tar deg med til de beste stedene for å søke etter og fotografere nordlyset.

Denne nordlyssafarien foregår med minibuss og dermed en liten gruppe, noe som gjør dette til en mer personlig opplevelse. Basert på vår erfaring fra mer enn 4000 nordlyssafarier, en treffprosent på over 90%, den mest oppdaterte værmeldingen, vindretning og et bredt nettverk av kunnskapsrike fastboende og guider, tar vi deg til de beste stedene for å se det magiske nordlyset.

Vi bruker minibuss som vår base for ly og for å finne varme vinterdresser, varm drikke og lefse. Dette er en fascinerende måte å søke etter nordlyset på og samtidig nyte det vakre landskapet, selv midt i Polarnatta.

Det er et høyt fokus på natt- og nordlysfotografering, så husk å ta med kameraet. Vi hjelper deg med kamerainnstillinger og tar bilder. Etter denne spennende turen, lover vi at du også vil bli en dyktigere fotograf.
Ett vinter- eller nordlysportrett er inkludert i prisen.

Vi har varme vinterdresser og kamerastativ til fri bruk.

Ta med: Varme vintersko, lue, skjerf og votter.

Inkludert:
• En kunnskapsrik og dedikert nordlysguide
• Transport med komfortabel minibuss
• Varm sjokolade kaffe og te, samt lefse
• Høy-oppløselige bilder blir sendt via en Dropbox-lenke direkte til din e-post adresse.
• Vinterdresser
• Kamerastativ

Oppmøtetid og sted: kl. 18:45 på Radisson Blu Hotel
Varighet: 5-7 timer
Antall deltagere: 2-15
Vanskelighetsgrad: Lett
Address: Radisson Blu Hotel, Sjøgata 7, 9008 Tromsø
Phone: 4790 645
Email: