Northern Lights over the ocean

Aurora Borealis Tromsø

Velkommen til ditt eventyr i Tromsø! Vi er en av Tromsøs opprinnelige aktivitetsleverandører, med mer enn 20 års erfaring med guidede turer i Tromsø.

Vår enorme erfaring og kunnskap som guider og ekspedisjonsledere i denne regionen, Norge og utenlands, betyr at du vil være i trygge hender når du tar fatt på din opplevelsen for livet.

Guidene våre har bodd her i flere tiår - helt tilbake til 1978 i ett tilfell - og kjenner lokalområdet som sin egen bukselomme. De vil gjerne dele sin kunnskap og opplevelse med gjestene, slik at det blir lagt til en ekstra dimensjon til ferieopplevelsen.

Lokal kunnskap og erfaring er også viktig når det gjelder kjøring, navigering og planlegging under disse unike arktiske forhold. Alle guidene våre snakker norsk og engelsk.

Vi tilbyr et utvalg av nordlys turer og andre opplevelser som passer alles behov og ønsker. Vårt fokus er små grupper, der et personlig preg sørger for at opplevelsen din blir uforglemmelig.

La oss ta deg ut dit hvor været er bes for å maksimere sjansen for å se det vakre nordlyset naturen har å by på. Guidene våre er også erfarne fotografer, og bilder fra turene er alltid inkludert i prisen!