Aurora Spirit in Lyngenfjord
Cask storage in Aurora Spirit
©Lyngen Adventure

Aurora Spirit

Verdens nordligste destilleri finner du ved munningen av Lyngenfjorden midt i Nordlysbeltet.

Aurora Spirit’s prisvinnende besøkssenter serverer nordlys turister aquavit og gin med smeltevann fra lokale isbreer som en del av en komplett arktisk opplevelse. På besøkssenteret kan du få innsikt i produksjonsprosessen og lære om det arktiske miljøet. Senteret fungerer også som en base for en rekke utendørsaktiviteter. Hvis turister er heldige, kan de oppleve nordlyset samtidig som de nyter sin drink. Og whisky? Den ligger i tønner i en gammel bombesikker NATO-bunker i nærheten, og vil være klar for markedet i 2020.

Besøkssenteret er åpent året rundt. Tilrettelagt for personer i rullestoler (ikke elektriske). Den guidede turen er egnet for barn. Vi har rabatter for barn på aktiviteter. Barn kan også få en brus og vente i vår lounge, vi underholder dem.

All mat og snacks som serveres på besøkssenteret, er lokal. Vi serverer lunsj og varme retter, også egnet for veganer og vegetarianere.
AuroraSpirit Distillery ligger ved Lyngenfjorden, under de majestetiske LyngsAlpene i Nord-Norge. Destilleriet ligger på 69˚ N. For veibeskrivelser og kart, vennligst sjekk: http://www.bivrost.com/contact/