Boats on the ocean
©Arctic Expedition

Arctic Expedition

Velkommen til Arctic Expedition. Her kan du bestille din neste tur til Arktiske Norge. Vi tilbyr en rekke aktiviteter og pakker. Alt fra cruise langs norskekysten, til aktiviteter i Tromsø, Alta, Porsanger (Finnmark), eller en båttur på Svalbard, Spitsbergen. Fra Bodø i Nordland, til Nordkapp i Finnmark, ekspedisjoner for eventyreren og familievennlige aktiviteter. Du kan også bestille eksklusiv overnatting hos oss.
Vi spesialiserer oss på nordlys og hvalsafari, og å utforske uberørte områder i arktisk. Det kan være med båt eller ekspedisjons skip, RIB, sykkel, hundeslede eller snøscooter. Vi tilbyr også fotturer og buss sightseeing turer. De fleste av vårt team er fra Nord-Norge, vi har mye lokal kunnskap, og vi er ivrige etter å vise deg det ubestridelige vakre området vi kaller hjem. Bestill din neste arktiske ferie i Nord-Norge med oss nå.

I Tromsø har vi for vintersesongen daglige avganger på Hvalsafari & Fjordcruise i vår familievennlige katamaran Aurora Explorer, Nordlys cruise hver kveld, julecruise i hele romjula, og ikke minst, ekspedisjonscruise med avgang 2 ganger per uke.