Dagsretreat på Tussevollen | Natur, Meditasjon & Yoga, Vegetarmat

Beliggenhet: Tromsø
Arrangementssted:
Kategori: Nature Attractions, Idrettsarrangementer
Dato: Søndag 13 des 2020
per person

fr. 650 NOK

I disse mørketider trenger vi alle litt ekstra varme, litt tid til oss selv. Til å puste, til å lande. Til å bare få være.

Velkommen til dagsretreat på Tussevollen! Vi møtes kl. 12:00 på Vågnes, en drøy halvtime nord for Tromsø på fastlandet. Så går vi derfra sammen en 20-minutters spasertur på skogsvei til hytta, Tussevollen.

Dagen begynner med kort intro & noen enkle pusteøvelser som vil hjelpe deg å slippe ned skuldrene. Etter en lett lunsj går vi en felles tur til Bakvannet, et vakkert vann som ligger ca 25 minutter gåtur fra hytta. Vi får også nyte utsikt over hav og store fjell. Her tar vi oss en 10-15 minutters stille stund i naturen (om værforholdene tillater det).

Når vi kommer tilbake til hytta med frisk luft i lungene, guider vår yogalærer Ruben deg gjennom en myk og behagelig yogaøkt som spesifikt tar sikte på å hjelpe deg med å roe ned i sinn og kropp.

Dette blir etterfulgt av dyp avspenning (yoga nidra), en veiledet liggende avspenningsøkt som gir mulighet for å gi slipp på alle bekymringer og stress - små som store. Ruben akkomponerer med bakgrunnsmusikk fra harmonium.

Etter avspenningen er det klart for meditasjon med musikk & mantra. Søstrene Janne & Linn leder økten med behagelige stemmer og en rekke ulike instrumenter.

Til slutt serverer vår eminente kokk Frank en smakfull hjemmelaget vegetarmiddag. Her kan vi også bli litt mer kjent med hverandre.

Kanskje tar du deg en liten kopp med varm te før vi følger deg ned til veien igjen. Du kommer hjem uthvilt men helt fulladet.

Tid/dato

Dato Tid Arrangementssted
13 Des
Søndag 13 des 2020 12:00 - 18:00  

Kontaktinformasjon

Telefon
47 401 68 685
Kontaktperson epost
[email protected]
Web
https://tromsomeditasjon.no/

Fasiliteter og tjenester

Særlige krav
Vegetar Vegan  

Prisinformasjon

Pris fra
650 NOK
Prisinformasjon
per person Student og Honnør 500 NOK  

Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

Telefon +47 77 61 00 00

 • E-post [email protected]

 • Bestill online

  • Offisiell bookingside for Tromsøregionen
  • Bredt utvalg av aktiviteter
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt
  Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails