Bondens Marked

Beliggenhet: Tromsøregionen
Stortorget, 9008 (vis kart)
Arrangementssted: Stortorget
Kategori: Arrangementer, Jul, Kunst, [...]

På Bondens marked kan du kjøpe direkte fra bøndene i Troms. Opprinnelse, kvalitet og smaker kjennetegner det store utvalget av unike produkter som er tilgjengelige. I tillegg til smakfulle godbiter kan du også finne tradisjonelt håndverk/håndarbeid på markedet.

Du finner ferske, hjemmelagde produkter av høy kvalitet, samt personen som produserte den. Ansikt til ansikt med produsentene på Bondens marked kan du få hele historien bak hvordan maten din er framstilt.
I den nordlige delen av Norge jobber bøndene under krevende geografiske og klimatiske forhold i en kort vekstsesong. Imidlertid gjør midnattsolen at grønnsaker og bær allikevel rekker å modnes, og du vil oppleve noen av de rikeste smaker du kan finne.
Under turen på markedet finner du produkter som er unike for Troms, og noen som bare kan vokse her i nord. Målselvsnepe, reinsdyr og lam er lokale spesialiteter.
Du kan besøke Bondens marked i Tromsø på lørdager hele året. Oversikt over datoer finner du på våre web- og Facebook-sider. Velkommen!

Kontaktinformasjon

Gateadresse1
Stortorget
Postnr
9008
Kontaktperson epost
[email protected]
Web
https://www.facebook.com/Bondens.marked.Tromso/?ref=aymt_homepage_panel

Lenker

Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 395 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 412 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 479 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.

Spar & del

Send
Meldingen er sendt!

Velg arrangementer

 • Lør 16 des 2017 11:00 - 16:00 @ Stortorget
OK

Kart

Bysentrum
 • Tromsø City Centre, Main Square, 49 m

Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

Telefon +47 77 61 00 00

 • E-post [email protected]

 • Bestill online

  • Offisiell bookingside for Tromsøregionen
  • Bredt utvalg av aktiviteter
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt