Malangen Resort

Adresse: Malangsveien 1660, 9055 Meistervik
Beliggenhet: Balsfjord, Målselv og Bardu
Vis kart

Hotell og pensjonat | Minner for livet – 365 dager i året.
Malangen Resort hjelper deg til å finne en kombinasjon av opplevelser, overnatting og fasiliteter i hjertet av Nord-Norge.

Overnatting
Resorten har overnatting i hotellrom, rorbu og leiligheter. Alle med panoramusikt over Malangsfjorden. De ti hotellrommene i resortens hotellbygning gir gjestene tøffelavstand til alle de andre fasilitetene som restaurant, bar, terrasse og resepsjon.
Malangen Resort har 20 leiligheter i en hyggelig, rødmalt bygning rett ved sjøen. Her våkner du til lyden av bølgeskvulp om morgenen. Hver leilighet har to separate soverom som gjør at de passer perfekt til små familier eller par. Det er sengeplass for inntil fire personer.
Sjøutsikt eller strandlinje er garantert for samtlige rorbuer. Rorbuene har to til tre soverom, bad, kjøkken og stue. Ønsker du mer plass, større eller flere baderom og kanskje en badstue? Da anbefaler resorten å booke en premium-rorbu.

Restaurant
Resortens restaurant Marmælen, er inspirert av det tradisjonelle nordnorske kjøkken. De legger vekt på å bruke lokale råvarer og produkter i alle rettene, for å kunne servere gjestene fersk og frisk mat.
Som en naturlig forlengelse av restauranten og lobbyen er bryggeterrassen. Her tilbys et stort utvalg av måltider og forfriskninger «med havsalt i lufta og et sted du vil oppleve nærheten til havet.

Aktiviteter
Malangen Resort smykker seg med betegnelsen aktivitetsresort. Det vil si at gjestene kan booke aktiviter under oppholdet. For mange er hundekjøring, nordlyset, vannskuterleie, guidede fjellturer og toppturer selve målet med oppholdet på hotellet. Sjekk den rikholdige nettsiden malangenresort.com for å få oversikt og å booke aktiviteter.

Naustet
Baren i Malangen Resort er inspirert av et typisk norsk naust og ligger i en avskjermet del av hotellbygningen. Naustet Pub har et vintage interiør som oser romantisk, nordnorsk kystkultur og nostalgi og sørger for umiddelbar god stemning. Naustet leder inn til et romslig lokale, innredet med sitteplasser, biljard og med tilgang ut til terrassen. Hver fredag har vi åpen pub for gjester og lokalbefolkningen.

Gjestebrygge og bobil
Kommer du sjøveien, vil vi gjerne ha deg ved gjestebrygga på resorten, men slå på tråden for å avklares ledig plass. Bobilfolket har sitt eget oppstillingsområde på resortens område.
Frokost, lunsj og middag kan nytes i restauranten eller på bryggeterrassen – hele sommeren.

Antall etasjer: 3 Antall rom: 10 Antall barer 1 Sauna Heis Tilbyr henting og levering til/fra flyplassen

Policies

Kjæledyr
Hundevennlig
Innsjekk fra
15:00 - 00:00
Avreise senest
00:00 - 11:00

Kontaktinformasjon

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Eget bad Konferanse Oppvaskmaskin Wi-Fi inkludert Fryser Hårføner Kjøkken/selvhushold Mikrobølgeovn Leilighet eller hytte med flere soverom Kjøleskap Sauna Te-/kaffemaskin TV
Fritidstilbud
Sykkelutleie Båtutleie Fiskemuligheter Treningsrom
Særlige krav
Tilgjengelig for rullestol Vegetarianer Vegan Allergivennlig Passer for barn og familie

Kundeservice

Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

Telefon +47 77 61 00 00

 • E-post [email protected]

 • Bestill online

  • Offisiell bookingside for Tromsøregionen
  • Bredt utvalg av aktiviteter
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt

  Kundeservice

  Vår lokalkunnskap, dine opplevelser.

  Telefon +47 77 61 00 00

 • E-post [email protected]
 • Bestill online

  • Offisiell bookingside for Tromsøregionen
  • Bredt utvalg av aktiviteter
  • Ingen bookinggebyrer
  • Sikker betaling
  • Raskt og enkelt
  Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails