En lidenskapelig nordlysjakt

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Tirsdag 15 des 2020 - søndag 28 mar 2021 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Denne turen utføres av Marianne's Heaven on Earth Aurora Chaser Tours. Jeg er Marianne og jeg og min guide er profesjonelle fotografere med en stor lidenskap for Aurora og nattbilder.

 

Vi er spesialister på naturlig lite lys fotografering og annen fotografering inkludert flora og fauna. Vi er en liten fotogruppe på åtte personer per minibuss og tar deg utenfor allfarvei. Vi leverer alt du trenger for din komfort; og for å fange ditt livs aurorabilde.
For å finne nordlyset, reiser vi i en 200 km radius; øyhopping eller nord, sør, øst til Finland eller Sverige.
Vi gir full nattlys fotografering undervisning for alle i løpet av turen slik at du får fange nordlyset og natten i all sin prakt.Vi har live oppdateringer på nåværende tilstand av nordlysovalen, kp indeks og interplanetarisk magnetfelt. Vi er i kontakt med Tromsø metrologisk institutt frem til midnatt og i direkte link med andre guider på nordlysjakt. I tillegge har vi en toveis radiokontakt med vår søster gruppe. I de tre siste årene så vi nordlyset 96% gangene.

Vi serverer varm drikke og en finger buffet som noen ganger varmes over åpen ild. Vegetarmat må forhåndsbestilles. Om du er allergisk mot hunder, gi oss beskjed. Ekstra Minnekort med bilder fra turen selges NOK 200.

Inkludert: Guide, transport, varmedress, lue, hansker, støvler, hand- og fotvarmere, brodder, refleksvest, hodelykt, varmt måltid(suppe eller pølse), varm drikke, kamerastativ, fotokurs, fjernkontroller eller snorutløser / for de fleste DSLR, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 6-10 timer
Antall deltagere: 2-16
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 17:30 på Tromsø postkontor

Aldersgrense på turen er 16 år. Barn på forespørsel, men husk at det kan bli kaldt og vi kan kjøre langt.

Vis mer

Bestill nå

Om denne aktiviteten

Tlf booking
+47 971 73 074
Kontaktperson epost
Aldersgrense
16
Fasiliteter
Handikappvennlig Inkludert varme klær Retur til hotell Aurora foto inkludert Bål Tripod
Spise og drikke
Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert Lett måltid inkludert
Effort level
Lett
Pris fra
1600 NOK
Prisinformasjon
per person
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails