Fjord & Villmarks Safari

Dato: Tirsdag 28 jan 2020 - søndag 22 mar 2020

Vær med på en reise gjennom arktisk, naturskjønt landskap, på fjord cruise med en liten gruppe i vår komfortable åpne båt.

Vi starter turen med en engasjerende og informasjonsrik presentasjon om fjordene og dyrelivet som vil oppleves på utflukten. Til sjøs har våre gjester mulighet til å oppleve det unike arktiske dyrelivet, som de majestetiske sjøørnene, selene, elg, Rein, ster, sel, nise, delfiner, ja til og med hval kan bli sett i området om vi er heldige!

Om vinteren er himmelen i Nord-Norge fylt med magiske dagslys av rosa og lyseblå.farger Kombinert med de snødekte fjellene og fjordene, er den fascinerende utsikten ett perfekt bakteppe for fotografering, spesielt med muligheten til å se dyrelivet.

Om sommeren og høsten er ett cruise med et fargerikt landskap og et unikt dyreliv en hyggelig tid unna den travle byen. Vi avslutter turen tilbake på Polaria, verdens nordligste akvarium. Her kan dere lære om sjølivet, se de forskjellige utstillingene og se filmer om Svalbard, Nord Norge og nordlyset. Her kan dere tilbringe resten av dagen om dere vil.

Inkludert i turen:

- Fjord & Villmarks Safari
- Presentasjon av Fjord & Villmarks
- Billett til Polaria akvarium
- Varm Flytedress (på båten)
- Varm drikke og matbit

Hva du må ta med:

- Varme klær og støvler
- Kamera og kikkert

Anbefalinger:

Undertøy og sokker av merinoull, varme støvler, votter og lue er sterkt anbefalt. Passende vinterklær bør være vindtette, vanntette og solide nok til å tåle elementene og holde deg tørr.

Turinformasjon:

Avgangstid: kl. 8:30:00
Sted: Polaria Aquarium
Varighet: 4-5 timer
Antall deltakere: 4-12
Vansklighetsgrad: Lett

Priser:

Voksen: 1195 NOK
Barn: 995 NOK

Aldersbegrensning: Min. høyde: 140 cm

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Build: 28.01.2020 13:17:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails