Northern Lights Chase - More than just a chase - Northern Norway Travel

Adresse: Strandveien 73, 9007 Tromsø Dato: Mandag 21 okt 2019 - tirsdag 31 mar 2020 Vis kart

Adresse: Strandveien 73, 9007 Tromsø

"More than just a chase" er vårt motto. Hos oss får du en fullverdig nordlys-opplevelse som du definitivt vil huske lenge. Med en miljøvennlig filosofi, deilig lokal mat og erfarne guider og sjåfører vil vi ta deg med på en unik reise i nordlysets land!

Kveldens nordlysopplevelse starter ved at du blir hentet med en av våre moderne og komfortable minibusser fra ditt hotell. Herfra kjøres du til en lokal og historisk kafé i Tromsø sentrum der du møter din guide. Sammen med guiden går dere gjennom planen for kvelden og du får se på et kart hvor dere skal kjøre, og hvor det er størst sannsynlighet for å se nordlyset. Stemningen settes når dere ser en flott og lærerik film om Aurora Borealis, før du tar plass i minibussen og eventyret begynner.

Sett deg godt til rette og nyt polarnatten mens vertskapet leder dere i søket etter skyfri himmel. Vi vil finne den perfekte plassen for å sette opp leir der vi lager bål, drikker varm drikke og spiser et lett lokalt måltid tilberedt og tatt med fra en restaurant i byen. For å holde varmen har vi også med varmedresser du kan låne. For oss er miljøet viktig, og vi bruker kun miljøvennlige kopper, rørepinner av tre, bålpanne og plastfri emballasje for å være sikker på at de eneste fotavtrykkene vi etterlater oss er de i snøen.

Vi søker polarhimmelen etter nordlyset og prøver å fange det på bilder som vi vil dele med deg etter turen. Har du med eget kamera kan vi dele fotograferingstips og mulighet for å låne fotostativ for å få det perfekte bildet. Skulle været endre seg eller nordlyset være vanskelig å se, kan det være vi må bryte leir og fortsette jakten en annen plass. Vi vil returnere til Tromsø sentrum rundt kl. 01:00, avhengig av kjøreavstand.

Inkludert: henting på hotellet, transport i minibuss med WiFi, kunnskapsrik sjåfør og engelsktalende guide, video om nordlyset, varmedresser og bål, varm drikke, småsnacks som kjeks eller lignende, wraps med lokale ingredienser, fotograf, digitale bilder inkl nordlys/vinter portrett innen 24 timer

Ta med deg: varme klær, lue, votter, varme sko, fotoapparat, og pass i fall vi drar til Finland

Antall deltakere: 1-15
Vanskelighetsgrad: Lett
Varighet: 6-9 timer

Avgangstid- og sted: Vi henter deg mellom 18.10 og 18.30 fra hotellet du bor på.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 41366111
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Portrett foto inkludert
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Lett måltid inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1600 NOK
 • Prisinformasjon
  per person