Northern Lights Coach Chase - Northern Norway Travel

Dato: Mandag 23 des 2019 - onsdag 1 jan 2020

Denne turen er en rimelig måte å maksimere sjansene for å se nordlyset. I en komfortabel buss vil vertskapet gi deg de beste sjansene for å se nordlyset, mens du holder deg varm og underholdt.

Vår Northern Lights Coach Chase er lagd for de som ønsker et rimelig alternativ til å oppleve flere nordlysjakter og maksimere sjansene for å se Nord-Norges nydelige lys.

Våre arktiske verter plukker deg opp på utsiden av Scandic Ishavshotel kl 17:45. Kl 18:00 forlater vi Tromsø i søket etter nordlyset. Sjåføren, fra et av Tromsøs ledende transportselskaper, vil bruke ferdighetene sine for å sikre deg en trygg og komfortabel tur. Vår utrolig flinke guide vil bruke sin kunnskap om været for å finne skyfri himmel slik at dere får sett nordlyset. Ikke bekymre deg for at det kan ta litt tid å kjøre, guiden vil holde deg underholdt på turen.

Hold deg varm rundt bålet (værforbehold) under polarhimmelen og nyt varm drikke mens du venter på at nordlyset skal komme frem. Guidene vil hjelpe deg med å stille inn kameraet ditt slik at det er tilpasset mørket. I tillegg vil guidene ta bilder som vi sender deg på e-post etter turen.

Vi returnerer til Tromsø ca kl 01:00 og setter deg av ved Scandic Ishavshotel.

Inkludert: henting og avlevering ved Scandic Ishavshotel, transport i en komfortabel buss, profesjonell sjåfør, vennlig og kunnskapsrik guide, bål, varm drikke, lett matbit som kjeks eller lignende, digitale bilder innen 24 timer

Ta med deg: Varme klær, lue, votter, varme sko, kamera, mat og pass i fall vi drar til Finland.

Antall deltakere: 15-45. Blir det færre enn 15 personer kjører vi turen i en minibuss.
Vanskelighetsgrad: Lett
Varighet: 6-8 timer

Avgangstid og sted: 18:00 fra Scandic Ishavshotell.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato: