Spennende hvalsafari i Tromsø og tre dagers nordlysekspedisjon på spektakulære Senja

Adresse: Posthuset Expedition Lodge, 9385 Skaland Dato: Mandag 1 nov 2021 - mandag 24 jan 2022 Vis kart

Adresse: Posthuset Expedition Lodge, 9385 Skaland

Denne turen utføres av Basecamp Senja. Velkommen til en tre dagers spennende nordlysekspedisjon på Senja, inkludert en hvalsafari fra Tromsø på dag en.

 

Denne ekspedisjonen starter hver mandag-onsdag og hver torsdag-lørdag, og inkluderer hvalsafari, nordlyssafari, fjordcruise, Scenic Route Senja, overnatting, alle måltider, foredrag, kaffe/te under hele oppholdet, transport Finnsnes-Senja-Finnsnes.
Ikke inkludert: transport Tromsø - Finnsnes - Tromsø, måltid på hvalsafari.

Vi setter dagsprogram etter vær og føre, med aktivitet hver formiddag og hver kveld. To kvelder drar vi ut på jakt etter det magiske nordlyset. Senja ligger svært godt til for å få den ultimate nordlysopplevelsen fra spektakulære utkikkspunkt. Vi gir deg i forkant en god innføring på hvordan fotografere nordlyset.

Det er erfaren vert/guide med på alle aktiviteter.

Alle måltider er inkludert, og vi serverer varm lunsj og middag av hjemmelaget nord-norsk mat. I tillegg er det inkludert så mye kaffe/te, kake og frukt som du ønsker under hele oppholdet

Overnatting er på Posthuset eller Bedehuset. Det er koselige sovelugarer på loftet med forheng som dør (se bilde på websiden). Felles dusj og toalett på gangen. Vår nye lodge, Bedehuset, har dobbeltrom med privat bad og ligger ca. 150 meter fra Posthuset. Du velger hvor du ønsker å sove: Posthuset eller Bedehuset.

Basecamp Senja får svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester: fra sju spørsmål siste sesong med skala 0-6 der 6 er best fikk vi en gjennomsnittlig score på 5,6. Det betyr at gjestene er meget godt fornøyde.

Dag 1: mandag eller torsdag
Ekspedisjonen starter med hvalsafari fra Tromsø sentrum om morgenen mandag/torsdag. Rundt kl. 08:00 er det avgang med båt fra Tromsø sentrum med kurs for Skjervøy, der knølhval og spekkhuggere kommer inn i fjordene for å beite på silda. Båten er stor og stødig, med stort innvendig oppholdsrom. Turen avsluttes tilbake i Tromsø senest kl. 15:00. Hvalsesongen har de siste årene vært fra november til og med januar. PS! Vi sender ut i god tid før turstart detaljert informasjon om oppmøtetid, sted, navn på båt med mer.

Kl. 16:15: avgang med hurtigbåt fra Tromsø (Prostneset Tromsø Havn) til Finnsnes, varighet 1 time og 15 min. Du kan kjøpe billett ombord i båten. Vær ute i god tid.

kl. 17:30: Vi møter deg i ankomsthallen på Finnsnes og fortsetter med bil langs National Scenic Route Senja – kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge! Vi ankommer Posthuset Expedition Lodge etter en times tid, og blir kjent rundt langbordet. Det vil være en erfaren og hyggelig guide/vert sammen med dere nesten hele tiden. På Lodgen blir dere servert middag, og får informasjon om hvordan man fotograferer nordlyset, før vi begir oss ut på den første av to nordlysjakter.

Kl. 19:00 Middag på Posthuset Expedition Lodge.

Måltider: middag

Dag 2: tirsdag eller fredag
Måltider: Frokost, varm lunsj og middag
Aktiviteter:
Fjordcruise i vakre Bergsfjorden. Vi ser etter sel og havørn, og underveis deler vi den spennende historien om Senja. Vi går ut med åpen Zodiac båt. Du får flytedress av oss til turen. Vi tar forbehold om å komme ut på fjorden med båt ved dårlig vær. Ekspedisjonsbåten er en stødig 23 fot stor Zodiac og svært godt egnet til fjordsafari og strandhugg på en av øyene i den vakre Bergsfjorden.

På kvelden jakter vi på det magiske nordlyset langs Scenic Route Senja

Dag 3: onsdag eller lørdag
Måltider: Frokost og varm lunsj
Scenic Route Senja: Vi tar deg med til fantastiske utkikkspunkt langs Scenic Route Senja. Kanskje den råeste naturen i hele Nord-Norge.

Retur onsdag:
16:30 Avgang fra Posthuset
18:00 Avgang Hurtigbåten fra Finnsnes
19:17 Ankomst Tromsø

Retur lørdag:
15:15 Avgang fra Posthuset
16:45 Avgang Hurtigbåten fra Finnsnes
18:00 Ankomst Tromsø

Det kan hende vi bytter på dagene til de ulike opplevelsene – med tanke på vær og vind.

Inkludert i ekspedisjonen:
2 x frokost 2 x lunsj 2 x middag og dessert
2 x overnatting
1 x Hvalsafari fra Tromsø
2 x Nordlyssafari
1 x Fjordcruise in Bergsfjorden
1 x Scenic Route Senja
2-3 Foredrag, inkludert instruksjon hvordan fotografere nordlys.
Kaffe/te, kake og frukt under oppholdet.
Transport Finnsnes-Senja-Finnsnes
Guide/vertskap

Ikke inkludert: hurtigbåtbillett Tromsø - Finnsnes - Tromsø. Pris ca. NOK 300,- per person hver vei. Billett kan kjøpes ombord. Lunsj på hvalsafari/fjordcruise dag 1 er ikke inkludert,
Ta med deg: varme klær, varmt fottøy, lue og vanter
Vanskelighetsgrad: lett
Antall deltakere: 1-12

Når vi mottar din booking sender vi deg en liste over hva du bør pakke med deg i tillegg til informasjon om hurtigbåten fra Tromsø.

I god tid før turstart vil du få informasjon på e-post om oppmøtetid, sted, navn på båt med mer til hvalsafari på dag en. Husk å følge med i innboksen din.

Velkommen til spennende hval- og nordlysekspedisjon på Senja – øya med spektakulær natur!

Vis mer

Bestill nå

Om denne aktiviteten

Tlf booking
+47 917 09 618
Kontaktperson epost
Aldersgrense
10
Spise og drikke
Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert
Effort level
Lett
Pris fra
12500 NOK
Prisinformasjon
per person Voksen NOK 12500 / Barn og ungdom 10-17 år NOK 8000
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails