Tesla x Fjord Sightseeing

Dato: Tirsdag 1 jun 2021 - tirsdag 31 aug 2021

Fjordene i området er unike, og en perfekt destinasjon for de som ønsker å komme i kontakt med naturen, ta fantastiske bilder og lære mer om områdene de utforsker. Denne turen er en miljøvennlig og komfortabel måte å se det spektakulære landskapet i Nord-Norge

 

Med kjærlighet for naturen, miljøet og det landskapet i nord har vi satt sammen denne turen. Guidene våre har en lidenskap for naturen og mye kunnskap om området så du er i gode hender for ettermiddagen. Det er en komfortabel sightseeingtur som tar deg til utsiden av Tromsø for å utforske de mest fotogene stedene.

For denne turen er oppmøte i Tromsø sentrum, på Pukka Travels basecamp. Her vil vi gå gjennom dagens rute, basert på værforholdene og gruppens ønsker. Det er mange fjorder og fjell å utforske så det er vår glede å ta deg med på denne turen. Inkludert i prisen er en piknik med en lett og sunn lunsj.

Denne aktiviteten er også den perfekte tur for å feire en spesiell anledning, det kan være for eksempel være et jubileum, bursdag, frieri eller enkelt og greit for å nyte tiden med de du er glade i. Hvis du har noen spesielle ønsker - kontakt vårt support team og vi vil hjelpe deg å designe den beste turen for din anledning.

Vis mer

Bestill nå

Build: 05.05.2021 20:01:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails