Arctic Buggy Fisketur - The Arctic Drive

Dato: Tirsdag 25 jun 2019 - onsdag 30 sep 2020

UTV Buggy opplevelser gir deg en unik mulighet til å nyte Tromsø sentrum og den nydelige naturen rundt. Hopp inn vår 4 seater UTV Buggy med familien eller venner og forbereder deg for en fantastisk opplevelse i Tromsøs unike landskap.

Dette er en fisketur med en ny vri.
Turen starter med å kjøre UTV-buggy med en lokal guide ut på den pittoreske øya Kvaløya, vi kjører i ca 40 minutter til et område som heter Hella. Vi vil gjøre noen små stopp på veien for å utforske området, så vel som å gi en sjanse til å bytte sjåfør hvis du ønsker det. På Hella vil vi parkere buggyen og ta en kort spasertur for å utforske området før vi setter opp vårt fiskeutstyr og prøver lykken med Norges mest populære fritids aktivitet - å fiske.
Hella er et vakkert område og har et imponerende landskap rundt seg. Hvis været tillater det, vil vi ha et lite bål, hvor vi kan nyte en matbit, varme og kald drikke og hvis vi ha fiskelykke vi kan lage noen fersk fisk.
Denne turen er et godt valg for de som ønsker en unik opplevelse, mens du får oppleve noen av de tradisjonelle ting av Nord Norsk kystliv og selve naturen.

Hentetid og sted:
Kl.09:50 utenfor Scandic Ishavshotel
Ta Med:
Varme jakke eller fleece, tursko, førerkort.
Inkludert:
Enkelt trening og sikkerthet, UTV Buggy, Lokal vertskap, fiskeutstyr, snack (vegetaren på fore spørsmål i forveien), varm og kald drikke.
Antall Gjester:
3-11
Vanskelighetsgrad:
Lett
Aldersgrense:
12år (kan ta imot spesielt forespørsel i forveien), ikke rullestoltilpasset

The Arctic Drive
+47 971 30 001
[email protected]
www.thearcticdrive.com

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato: