Arctic Truck Nordlysjakt - The Arctic Drive

Dato: Tirsdag 1 okt 2019 - tirsdag 31 mar 2020

Bli med på det mest luksuriøse Arctic Drive-eventyret. Reise i stil og komfort for å se Northern Lights på vår ekstravagante Arctic Truck. Jage lysene i en privat Toyota Hilux konvertert av Arctic Trucks (samme type kjøretøy som brukes av Top Gear-teamet på de

Du vil bli tatt vare på øyeblikket du går inn på vår komfortable Arctic Truck, med drinker, snacks, termiske vinterdrakter.

Ikke flere uklare bilder! Vi har en profesjonell fotograf ombord hvis arbeid ble publisert i gullboken Best of Photography. Vi kan ta bilder med høy kvalitet eller hjelpe deg og kamerainnstillingene dine, så du får mer enn et minne for å ta med deg hjemmet.

Når vi har funnet lysene kan du varme opp ved leirbålet med ristede marshmallows, mens kokken tilbereder nystekte franske crêpes for ditt besøk i 'Paris of the North'.

Din guide vil fortelle deg alt du vil vite om Northern Lights, inkludert historie, vitenskap, historier og myter, og ta deg til de beste stedene for å oppleve alt.

Inkludert: Varme og kalde drikker, snacks, termiske vinterdrakter, bilder fra turen, stativ på forhåndsforespørsel, hjelp med kamerainnstillinger, bål (hvis været tillater det), slipp av på overnattingsstedet.
Varighet: 4-5 timer
Hva å ta med: Godt vinterfottøy, varme klær, wooly hat og hansker, kamera og stativ (hvis du har), et stort smil.
Antall deltakere: 3-8
Nivå: Enkel (men ikke rullestolvennlig)
Siste møtetid: 18:50 (18:50)
Avgangstid og sted: 19:00 (19:00) fra Scandic Ishavshotel

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato: