Summer Kvaløya Fjord Tour

Dato: Tirsdag 19 mai 2020 - tirsdag 29 sep 2020

Denne turen utføres av Northern Norway Travel. Bli med oss til Kvaløya for å oppleve uendelige fjorder, fantastiske fjell og utallige øyer og holmer, og lær om arktisk dyreliv og kultur.

Utforsk det urørte, arktiske landskapet på Kvaløya i sommer.
Bli med på en guidet rundtur rundt den idylliske øya Kvaløya (Hvaløya). Innta den friske, rene luften og den fantastiske utsikten over uendelige arktiske fjorder, robuste fjell, hvite sandstrender og utallige øyer og holmer.
Guiden din vil lære deg om lokal arktisk kultur når du går gjennom tradisjonelle fiskevær og fortelle deg om lokalt dyreliv, inkludert sjøfugler, fisk, seler, oter, rein og hvaler.
Du vil ikke kunne motstå å fange det fargerike sommerlandskapet fullt av lokale planter, trær og blomster gjennom linsen din. Og hvis du ikke har et kamera, vil vi gjøre det for deg!

Inkludert: - Transport i en Mercedes-minibuss med Wifi, - Profesjonell sjåfør og guide, - varm sjokolade, te og kaffe, - En deilig lokal lunsj med bål, - Digitale bilder
Nyt en tradisjonell norsk lunsj rundt et bål på en arktisk strand. Ikke glem å ta med en badedrakt i tilfelle det krystallklare vannet frister!

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Build: 22.05.2020 22:37:54, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails