Sail to Whale

Dato: Søndag 13 des 2020 - onsdag 31 mar 2021

Hvert år fra november og ut januar samler hvalhvaler og spekkhoggere seg i de norske fjordene for å spise seg mette på sild i den tøffe vinteren. Vi starter i Skjervøy og tar deg med ut på et eventyr som for mange av oss er en godt bevart barndomsdrøm.

 

Å seile gjennom den fantastiske fjorden er en opplevelse i seg selv, med en naturskjønnhet som snakker til alle sansenet. Vi forlater Skjervøy marina rundt 10:45 og seiler i omtrent 3 timer. Ingenting slår følelsen av å nyte øyeblikket og ta inn alle inntrykkene mens man speider etter spekkhoggere og knølhvaler.

Selv om vi aldri er garantert å se hvalene, vet din profesjonelle skipper akkurat hvor du best kan oppdage disse utrolige dyrene, og vil gi deg optimale sjanser for en vellykket safari. I mellomtiden nyter du tiden ombord The Hawk, en komfortabel katamaran på 46 meter med oppvarmet innendørs salong og myke saccosekker på dekk.

Vi vet at du trenger å holde energinivået oppe under turen, og har forberedt en snackboks med varme drikker for å varme deg opp. Skipperen din svarer gjerne på spørsmål om navigasjon og dyrelivet. Denne turen går onsdag-søndag.

Vis mer

Bestill nå

Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails