Aurora Safari

Dato: Torsdag 14 jan 2021 - lørdag 10 apr 2021

Aurora Safari er vår komplette og fleksible nordlystur i en liten gruppe der vi tilbyr deg all den komfort, sikkerhet og lokal tilknytning du leter etter på en nordlysjakt.

 

Aurora Safari er vår komplette og fleksible nordlysetur i en liten gruppe der vi tilbyr deg all den komfort, sikkerhet og lokal tilknytning du leter etter på en nordlysjakt.

Vi bruker vår lokale kunnskap og mange års erfaring for å finne de beste stedene å søke etter og fotografere det magiske nordlyset. Bli med våre entusiastiske guider på jakt etter lysene. Vi tar deg med til privateide unike steder. Dykk ned i kulturen og historien via autentisk historiefortelling ved et koselig bål.

Vi har mange perfekt beliggende private leirer gjennom avtaler med lokale grunneiere, som vi bruker som unike nordlyssteder. De gir oss ly, toaletter og privatliv. De holder også gjestene trygge og gir en mye morsommere jakt, i tillegg til å styrke vår forpliktelse til lokal bærekraft. Vi drar dit vi har størst sjanse for å se lysene, så vi bruker en kombinasjon av kjøretøyet og leirene som vår base, avhengig av værforholdene.

Å lete etter "ho Aurora" (nordlyset) handler om å være tålmodig. Mens vi venter på at himmelen skal klarne og nordlyset vise seg, samles vi rundt et koselig bål som vil holde deg varm. Sett deg ned med dine kjære, del historier, se på bålet, mens du griller en pølse og senere nyter en nystekt vaffel. En virkelig unik arktisk opplevelse.

Å gi deg den største komforten og holde deg varm på vår arktiske safari, er en av våre hovedprioriteringer. Hopp inn i en varm vinterdress som vi gir og varm deg opp med varm kaffe, eller te.

Vis mer

Bestill nå

Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails