Studenthuset Driv

Adresse: Storgata 6, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Storgata 6, 9008 Tromsø

Studentsamfunnet Driv er en kombinasjon av cafè, nattklubb, restaurant og konserthus.

I januar 2014 åpnet Studentsamfunnet Driv sine nye lokaler i det gamle bryggeriet til Mack, midt i byen. Her kan man oppleve både konserter, quiz og sosiale arrangementer. I tillegg serverer caféen en fullverdig meny til hyggelige priser for studenter og den generelle befolkning i Tromsø.

Studenthuset Driv er eid av Norges arktiske studentsamskipnad og blir drevet på dugnadsbasis av studentene i Tromsø. Driv åpnet 1. april 2000 og er åpen seks dager i uka. Huset gulvflate er på hele 2000 kvadratmeter fordelt på fire etasjer og har en kapasitet på 1200 mennesker.

Konsertfrekvensen på Driv er i norgestoppen, der vi har totalt tre scener: SNN-Scenen, Isbjørn Scene og kafèen. Vi har blant annet hatt besøk av Kari Bremnes, Odd Nordstoga, Morten Abel, Gabrielle, Sondre Justad, Enslaved, Highasakite, Marit Larsen, Kovner i Kamp, OnklP og De fjerne sletkningene og Bernhoft. I løpet av et år har vi også besøk av TIFF, Nordlysfestivalen, Buktafestivalen, DebutUKA, StudentUKA og Insomniafestivalen.

Et hundretalls frivillige jobber hvert semester på huset, der de frivillige er organisert i flere undergrupper med hver sine ansvarsområder. Studentsamfunnet Driv består også av flere studentforeninger som sørger for at kulturer lever i beste velgående, der vi i dag har foreninger som Ompagniet, Det Norske Mannskor av 1995, Driv Band, Munins Rike, Fullt på Høyde, Lindy Hoop, Mannskoret Ultralyd og TAKk – Tromsø akademiske Kvinnekor.

Vi har matservering alle ukedager og lørdager, der vi også tilbyr catering til store eller mindre selskaper ved bestilling. Vi serverer enkle retter som hamburgere, salater, pasta og reinsdyrkebab. Kjøkkenet drives av profesjonelle kokker og er en av få lønnede enheter på Studentsamfunnet Driv.

Vis mer

Om denne aktiviteten