Guidet fisketur med charterbåt – Explore the Arctic

Adresse: Vasstrandvegen 580 Kvaløysletta, 9100 Kvaløya Dato: Onsdag 4 sep 2019 - søndag 15 sep 2019 Vis kart

Adresse: Vasstrandvegen 580 Kvaløysletta, 9100 Kvaløya

Små grupper - gode erfaringer
Vi kjører våre havfiske turer utenfor Kvaløyas spektakulære vestkyst utenfor Tromsø. Vårt område har vært knyttet til sjøfiske i hundrevis av år.

Fiskearter
Området er kjent for sitt kveitefiske, og hvert år tas det fisk her på over 100 kg. Rundt grunntoppene finner vi stor torsk og sei hele året. Sandplatået utenfor Kvaløya tilbyr et fantastisk fiske etter rødspette og sandflyndre. Området er kunstig og tilbyr også et godt fiske etter steinbit, hyse, brosme, lange, uer og makrell.

Om turene
Våre fisketurer passer for alle, enten du er en erfaren havfisker, en nybegynner, en familie eller en vennegruppe. Før vi begynner turen, diskuterer vi hvilke arter dere vil fiske etter. Noen gjester velger å bare jage "rekordfisk" med f.eks. agnfisk eller store jigs. Andre ønsker å fiske så mange arter som mulig, med varierte teknikker, og fiske fra bare noen få meters dyp helt ned til 300-400 meter. Uansett hvilke mål du har, vil vi gjøre alt vi kan for å oppfylle dem. Under turen tester vi ofte forskjellige teknikker. Jigg fiske, pilker og naturlig agnfiske er alle effektive teknikker i vårt område. Alt fiskeutstyr er inkludert, og vi bruker kun kvalitetsutstyr, hovedsakelig fra Shimano. Under turene ser vi ofte havørn, lundefugl, sel, oter og ulike hvalarter.

Sikkerhet om bord
Før turen starter har vi en sikkerhetsgjennomgang, og sørger for at du kler deg riktig for forholdene med egnede flytedresser, støvler, caps og hansker. Vår moderne charterbåt er utstyrt med «walk around» dekk med perfekt plass for fiske. Det oppvarmede styrhuset med panoramautsikt er et komfortabelt alternativ hvis du vil ha en pause.


Velg pick-up kl. 09:00 Radisson Blu Hotell eller Lauklines Kystferie: kl. 10:00

Inkludert: transport, skipper/guide, fiskeutstyr, flytedress, støvler, sokker, lue, votter, varm drikke og bilder fra turen.
Valgfritt: Pick-up Radisson Blu Hotel eller Lauklines Kystferie
Varighet på fisketuren: 5 timer (6,5 timer med transfer) eller 8 timer (9,5 timer med transfer)
Vanskelighetsgrad: Lett
Antall deltagere: 4-6

Vi krever minst 4 deltagere på våre turer. Om det er færre deltakere kan turen kanselleres. Om dette skjer vil vi sammen finne en løsning, f.eks. alternativ dato. Om vi ikke finner en løsning tilbys 100% refusjon.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 948 60 941
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Foto inkludert Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  2495 NOK
 • Prisinformasjon
  per person