Midnattssol fjord cruise – Explore The Arctic

Adresse: Vasstrandvegen 580, Kvaløysletta, 9100 Kvaløysletta Dato: Søndag 28 jul 2019 - lørdag 10 aug 2019 Vis kart

Adresse: Vasstrandvegen 580, Kvaløysletta, 9100 Kvaløysletta

Små grupper – store opplevelser.
Opplev den berømte midnattssolen, det naturskjønne landskapet, imponerende fjorder og arktisk dyreliv utenfor den spektakulære øya Kvaløya.

Våre høyt kvalifiserte lokale guider gir deg et unikt og uforglemmelig eventyr med personlig preg.

Om turene
Under turen lærer du om områdets historie, landskap og dyreliv. Du vil oppleve den karakteristiske øya Håja, som har inspirert formen til Ishavskatedralen i Tromsø. Ersfjord, Skamtind og Sommarøya er andre høydepunkter. Vi vil også oppleve det lokale dyrelivet, som består av sel, oter og noen ganger også forskjellige hvalarter, havørn, lundefugl og mange andre arktiske arter. Under turen tar vi flere stopp for fotografering og for å nyte den fantastiske utsikten. Hvis du vil, kan du også få muligheten til å prøve fiske på turen.

Foto
Dette er en god opplevelse for fotoentusiaster. Men hvis du ikke har et kamera, er det ikke noe problem, vi tar alltid bilder av turene og deler dem gjennom dropboxen etterpå.


Sikkerhet og komfort
Før vi starter båtturen, informerer vi deg om området, dets dyreliv, gi en sikkerhetsgjennomgang, samt sørger for at du er riktig kledd for forholdene med flytedress, støvler, lue og hansker. Vår moderne charterbåt er utstyrt med "walk around" dekk som gir deg en fin utsikt. Det oppvarmede styrhuset er et komfortabelt alternativ for de som foretrekker å sitte en stund.

Oppmøtetid og sted: kl. 18:50 utenfor Radisson Blu Hotel eller 19:30 på Lauklines om du velger pick-up Lauklines.

Inkludert: transport, skipper/guide, flytedress, støvler, sokker, lue, votter, fiskeutstyr, varm drikke, bilder fra turen
Varighet på båtturen: 4 timer (5,5 timer med transfer fra Tromsø)
Vanskelighetsgrad: Lett
Antall deltagere: 4-10

* Midnattssol fra 20. mai til 22. juli

Vi krever minst 4 deltagere på våre turer. Om det er færre deltakere kan turen kanselleres. Om dette skjer vil vi sammen finne en løsning, f.eks. alternativ dato. Om vi ikke finner en løsning tilbys 100% refusjon.

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 948 60 941
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Foto inkludert Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  1995 NOK
 • Prisinformasjon
  per person