Overnatting i lavvo med nordlys og reinsledekjøring

Dato: Fredag 1 okt 2021 - søndag 10 apr 2022

Sov ute i villmarka i nærheten av reinsdyrene som du drar på sledetur med når du ankommer campen. Her er det gode muligheter for å observere nordlyset og du har kort vei fra din lune soveplass og ut for å speide etter det mystiske fascinerende naturfenomenet.

 

Prøv reinsdyrkjøring, den eldste måten for transport i nord. Etter turen er du med på å mate reinsdyrene og du får gjerne ta bilder sammen med disse flotte, pelskledde skapningene som er en naturlig del av livet til samene. Deretter koser vi oss i stor-lavvoen og får i oss varm mat og drikke. I stedet for å dra tilbake til bysentrum har du muligheten til å se etter nordlyset i de sene nattetimer på denne flotte plassen uten forstyrrende gatelys. Når du er trøtt legger du deg i en tradisjonell lavvo og sover på reinsdyrskinn i en vinterisolert sovepose. Neste morgen kan du nyte den flotte utsikten mot Lyngsalpene. Vi tar deg tilbake til Tromsø sentrum neste morgen, etter at du har fått i deg frokost.

Vis mer

Bestill nå

Om denne aktiviteten

Fasiliteter
Inkludert varme klær
Spise og drikke
Måltid inkludert
Effort level
Lett
Build: 31.03.2021 12:23:34, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7184.cbischannel-18629.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails