Nordlysjakt - NorthernShots Tours

Adresse: Kaigata 2A, 9008 Tromsø Dato: Fredag 17 nov 2017 - søndag 1 apr 2018 Vis kart

Adresse: Kaigata 2A, 9008 Tromsø

Vi er så sikre på å finne nordlyset at vi tilbyr 50% rabatt på neste turen hvis vi ikke er heldige og finner nordlyset på første gang.

Basert på været og prognosene av solaktivitet, vil våre guider ta deg hvor sjansene for å se lysene er størst (vi dekker en radius på over 200 km i Tromsø området). Våre guider hjelper deg med å fange nordlyset med ditt kamera. Hvis du likevel ikke får det perfekte bildet, kan du bestille et Aurora portrett fra en av våre profesjonelle fotografere. Husk å sjekke inn før 13:00 på vår Aurorabutikk neste gang du bestemmer deg for å bli med oss igjen!

Inkludert: 50% rabatt neste dag hvis vi ikke ser nordlyset, kamerastativ tilgjengelige, den opprinnelige Aurora Portrett (valgfritt), WiFi, varm drikke, guide, sjåfør, transport
Varighet: 7 timer
Antall deltagere: 2-50
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstid og sted: kl. 18:00 på NorthernShots butikk (Kaigata 2A) - på baksiden av Amalie Hotel, ved Tromsø turistinformasjon

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 42 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 749 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 65 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 810 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.