Heldagstur til Sommarøy - Tromsø Individuell

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Tirsdag 3 okt 2017 - onsdag 28 feb 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

En fantastisk fjordtur med bil hele året rund! Om vinteren har vi, hvis været er klart, et blått-rose lys som kommer fra en sol under eller nær horisonten. Om sommeren er det 24timer dag med fantastisk variert lys og sol i fjordene.

Oppdag våre dramatiske fjell og fjorder på en rundtur til Kvaløya og Sommarøy, en perle i havgapet med sine hvite sandstrender og flott utsikt til Atlanterhavet. Det vil være mulighet for små turer på fantastiske plasser mellom strand og fjell. Vi kjører til Kaldfjorden, drar innom Ersfjordbotn med sine bratte fjell og kjører over eidet til Kattfjorden. Her nærmere vi oss det Norskehavet med stadig nye utsikter og synsvinkel. Vi tar en spasertur i ett vakkert område med sandstrender som minner om Karibik. Når vi kommer til Sommarøy spiser vi lunsj på Arctic Hotel, f.eks.kremet fiskesuppe med hjemmebakt brød, kaffe og te.(veg.alt.). Etter koselig opphold på Yttersia, fortsetter vi tilbake til Tromsø. Langs kjøreruten finnes forskjellige fortidsminner, der har folk bodd i flere tusen år ved den fiskerike Malangen og Rystraumen. Ofte ser vi rein, havørn, forskjellige fugl og noen ganger elg- fra nov-jan også hval som spekkhogger og knølhval. Vi stopper hos Toves Glasskunst og koser oss med deilige, ferske vafler. På hjemvei ser vi Straumen Gård, og Helleristninger på Skavberg (kan være gjemt pga isen). Hver tur er personlig og unik, avhengig av naturen, værforhold og deg.
NB: begrenset åpningstid hos Toves Glasskunst i november og desember.

Inkludert: Guide, transport, varm drikke, lunsj, vafler, pick-up og retur transport til ditt hotell
Varighet: Sommer: 8 timer / Vinter: 7 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 561 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 496 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 311 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.