Magiske Sommarøy – Scan Adventure

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

I nord skifter værforholdene fort. Du kan derfor oppleve flere ekstraordinære øyeblikk med svært skiftende dagslys. Farger på både lys og landskap endrer seg stadig. Ikke gå glipp av det!

Vi forlater Tromsø tidlig på morgenen, kjører mot Sommarøya, som er en gruppe øyer i åpent hav. På vei langs Rystraumen passerer vi ca 4000 år gamle helleristninger (om vinteren kan de være dessverre være dekket av snø).

Innen den neste halvtimen vil vi møte Tove, en glasskunstner med eget utsalgssted hvor du kan kjøpe med deg noen av hennes produkter. Vi vil bli servert vafler og varm drikke. Den tradisjonelle måten å spise vafler i Norge er med brunost og syltetøy.

Neste stopp er Sommarøya, en fiskerlandsby med Atlanterhavet som nærmeste nabo. Her kan du finne noen av de mest romantiske hvite strendene i regionen.

Ved Kaldfjorden kjører vi over til Ersfjorden. Denne fjorden er en av de mest kjente fjordene rundt Tromsø. Hvis vi er heldige får vi også se havørn, reinsdyr og andre fugler og dyr på turen.

Inkludert: Guide, transport, varme klær, varm drikke, vafler
Varighet: 5,5 timer
Antall deltagere: 2-14
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted:
fra 1.april til 30. september: kl. 10:00 på Tromsø Turistinformasjon
fra 1.oktober til 31. mars: kl. 09:30 på Tromsø Turistinformasjon

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 20 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 784 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 843 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.