Kystvandring og strandmiddag - GuideGunnar

Adresse: Guides Central, 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: Guides Central, 9008 Tromsø

Hva med en vandring utenfor Tromsø i deilig kystterreng.

Jeg vil ta deg med ut på en kveldstur hvor du vil få oppleve solnedgangen og lange lyse netter. Og før vi returnerer til byen, så får du slappe av rundt bålet, imens jeg tillager et lite fiskemåltid til deg. Fra juni til midten av juli kan du kan du få oppleve midnattsola, og fra slutten av august er det mulighet for å se nordlysets første dans.

Inkludert: Guide, transfer, måltid av fisk, hjemmelagde lefser, varm solbærsaft og vann. Gratis bilder og en Google Map link, som viser turen til din e-post. Retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 6 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Lett - Middels
Avgangstid og sted: kl. 17:00 på "Guides Central", Sjøgata 29

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 614 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 292 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 544 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!