Den ultimate fjordutflukt med båt – Arctic Explorers

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Søndag 11 feb 2018 - søndag 18 mar 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

En komfortabel fjordutflukt med båt på dagtid, med alt inkludert. Vi har en varm og trygg offshore-sertifisert båt, med salong, toalett, seng, og store vinduer.

Turen finner sted i en liten personlig gruppe med maks 10 gjester. Du vil se fantastiske fjordlandskap, øyer, strender, og mye mer. Dette er blant de villeste og vakreste naturopplevelser du kan finne her nord. Det er sjanse for å se både havørn, oter, sel, og ulike fuglearter.
Ha med varme klær til å ha under flytedressen.

Inkludert: Guide, transport til båten (15 min hver vei), måltid, varm drikke, flytedrakt , sokker, vintersko, lue, votter, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 5-6 timer
Antall deltagere: 4-10
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 09:00 på Comfort Hotel Xpress

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 954 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 888 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 149 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.