Historisk Hvalsafari, Tromsø – Arctic Explorers

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Lørdag 25 nov 2017 - lørdag 10 feb 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Marinbiologer har historisk sett aldri har sett så mye hval som i de siste årene i fjordene rundt Tromsø. Havet " koker " noen ganger av hval.

Bli med på Arctic Explorers sin Hvalsafaritur, for å prøve å se noen de mest fascinerende dyrene på planeten vår, med noen av verdens mest fantastiske kystlandskap som bakgrunn. Du kan også se nordlys samme dag, hvis du er heldig.

Vår Hvalsafaritur starter fra Tromsø, fra midten av november til midten av januar. Vi ser etter hval i noen av våre vakreste fjorder, spiser god mat, og nyter den flotte naturen mens hvalene ofte svømmer rett ved siden av oss.

Alle retningslinjer for hvalsafari, fastsatt av forskere, blir fulgt. Alle våre skippere har deltatt i et kurs i hvalsafari, for å lære hvordan gjøre dette riktig, på lag med hvalene.
Du er velkommen til å være med i vår varme og komfortable båt, hvor vi leter etter disse enorme skapningene.
Det vil være i en liten personlig gruppe, som er den måten dyreliv og natur bør oppleves på

Praktisk info:
Ha med varme klær til å ha under flytedressen.
Pick-up tid kan endres, siden dagslyset varierer fra måned til måned. Hvis vi endrer pick-up tid, vil vi varsle via hotellet, eller pr mail, sms, eller ved å ringe.

Inkludert: Guide, transfer til båten (15 min), måltid, varm drikke, flytedrakt, vintersko, ullsokker, lue, votter, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 4-6 timer
Antall deltagere: 4-11
Vanskelighetsgrad: lett
Avgangstid og sted: kl. 09:00 på Comfort Hotel Xpress
Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 161 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 904 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 970 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.