Hvalsafari – Polar Charter

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Onsdag 1 nov 2017 - onsdag 31 jan 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Polar Charter inviterer deg til å bli med på en uforglemmelig arktisk opplevelse hvor du får sett spekkhogger og knølhval på nært hold. Turen starter ved kaia i sentrum utenfor Scandic Ishavshotel.

M/S Polargirl er en stor og komfortabel passasjer båt med to salonger og tre åpne dekk, og den gjør det perfekt å kunne se hvalen jage etter all silda som er i fjorden, samtidig som man får sett det fantastisk flotte skue som det nord-norske landskapet har å by på. Båten er stor og robust slik at det ikke skal være noe problem å være med selv om man plages med sjøsyke.
Vi har en bar med alle rettigheter om bord, så det er ikke tillat å nyte medbrakt alkohol. I baren selges det kaffe/te, mineralvann, øl/vin, snacks og vaffel etc. Hva med å ta seg en nystekt vaffel på turen mot land igjen, mens man lar inntrykkene synke inn?
Vi anbefaler at dere kler dere varmt, men om det skulle være noen som får behov for mere klær så har vi noen varmedresser om bord til utlån.
Vi kan ikke garantere at vi ser hval eller spekkhogger på hver tur, men de siste sesongene har vi observert dem på nesten alle turene.

Avreisested: Scandic Ishavshotel
Tidspunkt: 09:00
Inkludert: Guide, transport, varm drikke, kjeks
Varighet: 4-6 timer
Antall deltagere: 6 - 50
vanskelighetsgrad: Lett / familie

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 650 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 160 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 705 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.