Snøscooter og RIB-båt ekspedisjon i vakre Lyngen – Green Gold of Norway

Vis kart

Bli med på en ekte RIB-båt og snøscooter ekspedisjon i vakre Lyngen.

Vi henter deg kl. 09:00 på Clarion Hotel the Edge og kjører deg til oss (Green Gold Villa) mens vi forklarer hvordan ekspedisjonen blir. Så får du varme klær og redningsvest, og rett til Ribben. Etter 1.5 timer med fjord og naturfotografering, hopper vi på scootere og opp til fjells i 1.5 timer til. Så blir det mat og avslapping på vei tilbake til Tromsø. Du må være i god fysisk form og over 18 år for å bli med på denne.

Inkludert: Guide, transfer, RIB-båt og snøscootertur, ekspedisjonsmat, vinterklær og støvler, bilder fra turen
Varighet: 7 timer
Antall deltagere: 2-14
Vanskelighetsgrad: Middels

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 885 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 950 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 141 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.