Sightseeing reinsdyr og hval med vandretur - Tromsø Outdoor

Adresse: Sjøgata 14, 9006 Tromsø Dato: Torsdag 16 nov 2017 - torsdag 16 nov 2017 Vis kart

Adresse: Sjøgata 14, 9006 Tromsø

Kjørertur utover Kvaløya mellom fjorder og spisse fjell. Her kan du ha mulighet til å se både reinsdyr og de store hvalene når vi kjører langs fjordene.

Vi går en liten vandretur i lett terreng, ut til en klippeformasjon, med fantastisk utsikt ut over havet, og inn over alle de mange og spisse fjelltoppene på Kvaløya.

Vår guide gir interessant informasjon om både flora, fauna og lokal historie. Det blir flere stopp i løpet av turen, med muligheter for å ta bilder og få informasjon om stedene. Vandringen er også lett, så det kreves ikke noen spesielle erfaring for å bli med. Passer godt for både barn og eldre.

Ettersom været skifter raskt i Nord Norge, ber vi alle om å bringe varme-, vann og vindtette klær og sko på turen.

Inkludert: Transfer, guide, varm og kald drikke, lefse.
Varighet: 4 timer
Antall deltagere: 2-15
Vanskelighetsgrad: Lett / Alle

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 655 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 715 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 147 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.