Formiddagstur – Northern Light Dog Adventure

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Noe av det beste Nord-Norge har å by på er hundekjøring. Dette tilbyr vi i Lakselvdalen, som er bare én time fra Tromsø. Transporten er inkludert.

Vi har en fantastisk utsikt av natur med enorme fjell dekket av snø rundt deg mens du kjører egen hundeslede. Vi vil lære deg hvordan du styrer din egen hundeslede før du blir guidet inn i vårt fantastiske hundeeventyr. To personer deler en slede.
Vi tilbyr kvalitetsturer for små grupper der opplevelsene er store og ventingen er kort. Dette er en fullpakket tur der du selv får styre sleden og oppleve hvordan man deltar aktivt med hundene i vakker natur.
Hundesledetur: 60–90 minutter

Inkludert: Guide, transport (60 min per vei), varmedress, støvler, lue, votter, varm drikke
Varighet: 5 timer
Antall deltagere: 2-8
Vanskelighetsgrad: Medium
Avgangstid og sted: kl. 11:00 utenfor Tromsø turistinformasjon

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 3 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 781 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 25 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 841 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.