Hvalsafari, et sjeldent og dramatisk skue – Ersfjordbotn Brygge

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Fra november til februar er noen av verdens største pattedyr utenfor kysten av Tromsø. På jakt etter silda trekker knølhvalene inn i fjordene rundt Tromsø og skaper et sjeldent og dramatisk skue.

Nå kan du oppleve dette eventyret sammen med oss, og se de majestetiske knølhvalene på nært hold. Under turen, serverer vi fiskesuppe eller Bacalao, i tillegg til varm drikke og lefse. Foruten knølhval og spekkhogger, kan vi også se vågehval. Turen tar ca 4-5 timer. Vi henter deg i Tromsø og kjører til Ersfjordbotn Brygge, hvor båtturen starter. Etter turen retur til Tromsø.

Inkludert: Guide, transfer (30 min per vei), transport, varmt måltid, varm drikke og lefse, retur til ditt hotell i Tromsø
Varighet: 4-5 timer
Antall deltagere: 4-16
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 08:30 på Tromsø Turistinformasjon

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 1 m
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 783 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 22 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 842 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.