Hvalsafari med verdens minste cruise båt – Northern Sea Adventure

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Hvalsafari! Opplev nærkontakt med havets kjemper i sitt rette element! Med skippere som har fått de beste tilbakemeldinger fra gjester og besøkende.

Etter at du har kommet om bord blir det gitt sikkerhetsinformasjon. Deretter forteller vi og viser deg på kartet hvor vi drar for å finne hvalene. Mens vi kjører kan du bli kjent med båten og dens historie, eller sitte komfortabelt mens du nyter landskapet. Vi gir deg varme klær og støvler før vi går ut på dekket. Underveis forteller vi om Tromsøs historie og befolkning, oppbygging av byen og øyene rundt. Du vil også lære mer om nord-norske tradisjoner og fiskerinæringen mens du blir servert varm drikke.

For å finne hvalene, leter vi etter sild. Vi blir liggende stille og vente. Så opplever vi at hvalene kommer til oss. For å ikke forstyrre hvalene, blir vi maks 30 minutter på stedet.

Båten har en varm og god innendørs plass og en romslig uteplass som passer godt til å nyte den fantastiske naturen vi har her i nord. Du bestemmer selv om du vil sitte inne eller ute mens vi legger fra og til kai. I spisesalen er det plass til 60 personer, i baren 35 personer og i tilleggs-salongen 25 personer. Det vil i tillegg bli salg av suvenirer og lett snacks og drikke ombord.

Inkludert: Guide, transport, varm drikke, måltid, varme klær og støvler
Varighet: 3-5 timer
Antall deltagere: 4-70
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 09:00 på flytebrygge ved Scandic Ishavshotell

Les mer om retningslinjer for hvalsafari: www.visittromso.no/no/retningslinjer-hvalsafari

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 640 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 587 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 225 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.