Nordlys med reinsledetur– Sami Adventure

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Fredag 1 des 2017 - mandag 30 apr 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Nordlys, også kjent som Aurora Borealis, er oppkalt etter den romerske gudinnen for daggry, og er både en mystisk og uforutsigbar framvisning av lys på nattehimmelen.

Spesielt når nordlyset danser over den nattemørke himmelen, vil nordlyset skifte mellom grønt, rødt, blått, fiolett, rosa eller hvitt, avhengig av naturen selv. I løpet av utflukten, vil den optimale nordlysopplevelsen avgjøres av naturens særegenhet. Du vil møte en samisk familie fra Kvaløya utenfor Tromsø, som driver reindrift og vil ta deg med på reinsledekjøring. I løpet av utflukten vil du utforske den vakre Dankarvågvatn naturreservat og oppleve reinsdyr på nært hold. Du kan til og med mate dem mens guiden forteller deg om reinsdyr. Utflukten avsluttes i vår sameleir. Der vil du få lære om samisk kultur og historie, få høre joik [tradisjonell samisk folkesang], og hvis du ønsker kan du få smake bidos [tradisjonell samisk lapskaus], laget av en samisk áhkku (bestemor) i en av de koselige lavvoene (NOK 100).

Velkommen!

Reinsledetur: 30-45 min

Inkludert: Guide, transport (40 min hver vei), varme klær, vinterstøvler, varm drikke og kjeks
Varighet: 4 timer
Antall deltagere: 2-30
Vanskelighetsgrad: lett / familie
Avgangstid og sted: kl. 19:00 på Clarion hotel The Edge

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,3 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 149 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 961 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 895 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!