Arctic Campers - Minicamper utleie

Adresse: Ørneveien 34, 9015 Tromsø Vis kart

Adresse: Ørneveien 34, 9015 Tromsø

Lei deg en Mini Camper fra Arctic Campers. Reis komfortabelt rundt i Nord Norge på dine egne premisser. Campingbilen rommer to personer og har dobbeltseng, et fullt utstyrt kjøkken, mobil wifi og diesel varmer. Du kan leie bilene i Lofoten og Tromsø hele året, uansett sesong. Perfekt for å jakte på Nordlyset eller for skiturer.

Arctic Campers Mini Campingbilene gir deg fleksibiliteten til å utforske Nord Norge. Enkel og komfortabel reis på dine egne premisser. Alle bilene er utstyrt med dobbeltseng, fullt utstyrt kjøkken, mobil wifi og dieselvarmer. Du kan også velge en firehjulsdreven camper for maximum sikkerhet på vinteren.

Campingbilene til Arctic Campers er Volkswagen Maxi. De er lett å kjøre og lar deg fly under radaren sammenlignet med de vanlige, store campingbilene. Vi har utleiesentre i Tromsø og Lofoten. Enveisleie i mellom de to stasjonene er mulig.

Nordlysjakt i en Camper gir deg store muligheter til å få sett nordlyset, du kan enkelt følge etter klaringer i skylaget og trenger ikke være fanget i byen. For skiturer tilbyr vi også skiboks til utstyr og bagasjen du trenger for å finne den beste puddersnøen i området.

Utleiepris: NOK 1290 per dag
Henting eller levering på Tromsø flyplass: NOK 600

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet - Local Living

Avstand: 2,9 km
Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet. Denne nyrenoverte leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt opphold i Tromsö. Her er det plass til syv gjester.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 3,1 km
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 3,1 km
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!