Fuglemating med Yachten "Princess Emi" – Arctic Cruise in Norway

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Bli med oss på denne spennende aktiviteten - mate fuglene og ta bilder når de spiser. Er vi er heldig vil det være mye måker som kommer nær. Det er mye action og fulgeskrik. Du kan nesten nå dem med hendene.

Det anbefales å ha god plass på minnekortet. Noen ganger fisker vi og gir fuglene fiskeavfall. Selve ”livretten” Princess Emi er en behagelig motor Yacht, med mye vinduer for optimal utsikt. Vi kan ta opp til 9 gjester men det er optimalt for 6-7 personer. Så dette er en mer en privat /VIP-tur. Du vil se vakkert landskap, fjell, fjorder og øyer. Vi serverer varm kaffe / te eller sjokolade og litt snacks.

Inkludert: Guide, varm drikke, fiskesuppe, varme klær, fiskeutstyr
Varighet: 3 timer
Antall deltagere: 3-9
Vanskelighetsgrad: Lett

Show more

Om denne aktiviteten

Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 1,2 km
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 1,3 km
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 446 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.