Utleie av Stand Up Paddle på 69 Nord Sommarøy Outdoor Center

Adresse: Sommarøyvegen 90, 9110 Sommarøy Dato: Onsdag 1 jun 2016 - fredag 31 aug 2018 Vis kart

Adresse: Sommarøyvegen 90, 9110 Sommarøy

I rolig og turkis vann, oppdag hver krik og strand i Sommarøy og sin skjærgård. En god følelse av villskap på bare noen padle slag. Du kan også ta SUP med deg for å oppdage fjerne fjorder eller fjellinnsjøer.

Et stor og beskyttet område av vann
De mange revbarrièrer, øyer og små øde øyer i skjærgården på Sommarøy tilbyr et stort og beskyttet område av vann, og du skal padle fritt hvor du vil.

Store landskap
Området der du padler er omgitt av fjell og gir landskapet en storhet og majestet som lar deg føle at tiden har stoppet.
Mange pauser er mulig på øde strender. Denne aktiviteten er ideell for å slappe av og bringe deg nærmere til deg selv for en stund.
Fra de første padle slag, skal du føle deg i en eventyrlig og kontemplativ stemning, og gli inn i uendelig Nord-Norsk villmark.

Et nært møte med oter, sel og fugler
SUP kan være en veldig rolig aktivitet. Du kan dermed vitne uberørte naturscener. Med litt flaks kan du observere en eller flere oter blant artene som lever i skjærgården. Noen ganger kan en nysgjerrig sel vise nesetippen sin. På øyene, er de mange sjøfuglene konger.

Hvorfor ikke prøve seg med SUP i fjellinnsjøer?
Du kan også leie ut en oppblåsbar SUP i flere dager og øve aktiviteten i ulike steder: i fjorder eller i fjellinnsjøer for å krydde litt mer dine fotturer.

Inkludert: Stand Up Paddle, redningsvest
Varighet: fra 2 timer til flere dager

Show more

Occasions

Date    
23 Okt
Mandag 23 okt 2017
24 Okt
Tirsdag 24 okt 2017
25 Okt
Onsdag 25 okt 2017
26 Okt
Torsdag 26 okt 2017

Om denne aktiviteten

Avstand

 • Ferge
  Brensholmen 3 km
  Botnhamn 15 km
 • Flyplass
  Tromsø Airport 35 km
 • Bysentrum
  Tromsø City Centre, Main Square 37 km
 • By
  Tromsø busstasjon, Prostneset 37 km
Rom & Leiligheter

Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet - Local Living

Avstand: 36,9 km
Stor, luksuriøs leilighet med flott beliggenhet. Denne nyrenoverte leiligheten har alt du trenger for et komfortabelt opphold i Tromsö. Her er det plass til syv gjester.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 36,9 km
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 36,8 km
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.