Havfugler, sel og ørnesafari med RIB-båt – Vinter – Tromsø Friluftsenter

Adresse: 9008 Tromsø Dato: Fredag 26 jan 2018 - lørdag 31 mar 2018 Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Dette er en den perfekte opplevelse for foto entusiaster, fugletittere og mennesker som ønsker å ta del i den fantastiske naturen på yttersia av Kvaløya.

Vi henter i Tromsø med buss og tar dere med til basecampen nord på Kvaløya hvor dere vil få klær slik at dere er godt forberedt. På turen ut vil vi guide dere langs vakkert kystlandskap og fortelle nyttige og unyttige ting om Tromsø og om turen dere skal på.

Deretter vil vi ta dere med på en ekte arktisk opplevelse og oppleve nordnorsk kystlandskap i RiB-båt. Blant vakker fjord og fjell vil vi ta dere ut for å lete etter havørn, og konge ørn samt spennende fugler arter som Alkekongen, gulnebblom, sjøorre og praktærfugl.

Fra februar/mars trekker også lundefugl, alke, lomvi, teist og havsvale fra havet for å hekke. Kanskje vi også finner seler som titter opp av havet. En perfekt opplevelse for foto entusiaster. Hvalene har nettopp forlatt Tromsø områdene, men man vet aldri om man kan få seg en overraskelse!

Husk å kle dere godt og gode varme sko

Inkludert: Guide, transport (40 min. per vei), varmedress, lue, votter, varm drikke
Varighet: 4,5 timer
Antall deltagere: 2-30
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted: kl. 09:00 på Scandic Ishavshotell

Show more

Bestill nå

Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,2 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 166 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 644 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 698 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.