Eksklusiv 2,5 dagers fjord, wildlife - og nordlys ekspedisjon på spektakulære Senja – Basecamp Senja

Adresse: Posthuset Expedition Lodge, 9385 Skaland, Senja Dato: Tirsdag 4 des 2018 - tirsdag 12 mar 2019 Vis kart

Adresse: Posthuset Expedition Lodge, 9385 Skaland, Senja

Du blir hentet på Finnsnes ved båtterminalen. Turen går videre til den mest spektakulære delen av Senja. Vi bor komfortabelt på Posthuset Expedition Lodge som ligger helt i fjordkanten på National Scenic Route Senja. På menyen står lokal mat fra Senja. Wildlife safari i Zodiac der vi ser etter sel og havørn og kanskje hval. Senja – noe av det mest spektakulære av arktisk natur. Vi deler historier fra Senja, og gir deg foredrag om hval, nordlyset og Senja. Alt inkludert!

Senja har kanskje den mest spektakulære naturen – særlig på yttersia Senja, der steile fjellrekker stuper i dype fjorder langs den 100 km lange Senja National Scenic Route. Posthuset Expedition Lodge ligger midt i løypa, og perfekt beliggenhet for å se det magiske nordlyset. Mørketiden på Senja gir begrenset dagslys, men likevel et helt unikt og vakkert lys. Vi har 85% hit med nordlys!

Dagsturen(e) er med åpen Zodiac båt i den vakre Bergsfjorden, hvor vi ser etter sel og den mektige havørna, og kanskje ser vi hvaler. Underveis i oppholdet vil vi dele spennende historie med deg, alle måltider serveres god hjemmelaget mat fra nord – og fra Senja. Vi setter dagsprogram etter vær og føre, med aktivitet hver formiddag og hver kveld. Det er erfaren vert/guide med på alle aktiviteter. Basecamp Senja får svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester (snitt poeng fra sju spørsmål siste sesong 0-6 der 6 er best fikk vi gj.snitt score på 5,6) Det betyr at gjestene er meget godt fornøyd. Vi tar forbehold om å komme ut på fjorden med båt ved dårlig vær. Ekspedisjonsbåten er en stødig 23 fot stor Zodiac og svært godt egnet til fjord safari og strandhugg på en av øyene i den vakre Bergsfjorden. NB det er koselige sovelugarer på loftet med forheng som dør (se bilde på websiden). Felles dusj og toalett på gangen.

Senja er ofte omtalt som et Norge i miniatyr – vi gleder oss til å vise deg et av Norges mektigste natur. I tillegg til det magiske nordlysest. Alle måltider, aktiviteter, overnatting og transport Finnsnes – Senja - Finnsnes er inkludert i prisen. Dette er en anbefalt tur!

Annen praktisk info:
Hurtigbåt fra Tromsø til Finnsnes (1 t 15 min) billett ca kr.250.-pp Det er to hurtigbåter ved kaien, din båt er merket HARSTAD/FINNSNES. Pass på at du er ute i god tid, ca 15 minutter før avgang. Retur tilbake til Tromsø går også med Hurtigbåt fra Finnsnes kl.18.00 mandag og kl.18.45 torsdag. Last ned App Tromskortet det gir rabatt. Avgang fra Tromsø Lørdag kl.15.00 Tirsdag kl.16.15


Inkludert: Guide, transport Finnsnes – Senja, alle måltider, varm drikke, overnatting, alle aktiviteter, bilder fra turen
Ikke inkludert: Retur Transport Tromsø - Finnsnes med Hurtigbåt (75 min, NOK 300/pers per vei)
Varighet: 2.5 dager / 2 netter
Antall deltagere: 2-10
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted:
Tirsdag: kl. 16:15 fra Tromsø Hurtigbåtkaia, ved Strandtorget.
Lørdag: kl. 15:00 fra Tromsø Hurtigbåtkaia, ved Strandtorget

Ta med deg: varme klær og varme sko

Vis mer

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten

 • Tlf booking
  +47 917 09 618
 • Kontaktperson epost
 • Web
 • Fasiliteter
  Foto inkludert Varme klær
 • Spise og drikke
  Te/kaffe/kjeks inkludert Måltid inkludert Snack inkludert
 • Effort level
  Lett
 • Pris fra
  6300 NOK
 • Prisinformasjon
  per person