Eksklusiv 2,5 dagers hval- og nordlys ekspedisjon på spektakulære Senja – Basecamp Senja

Adresse: Posthuset Expedition Lodge, 9385 Skaland, Senja Dato: Tirsdag 13 feb 2018 - tirsdag 20 feb 2018 Vis kart

Adresse: Posthuset Expedition Lodge, 9385 Skaland, Senja

Spektakulære vinteropplevelser på Senja: Hvalsafari og nordlysopplevelser!

Mellom desember og januar kommer store sildestimer til fjordene i Senja. I kjølvannet følger de store hvalene for å beite. I desember og januar er dagslyset begrenset, men likevel vakkert. Vi går ut med båt for å få øye på de store hvalene, særlig spekkhuggere og de mektige knølhvalene. I de siste årene har hvalene kommet til Senja i siste del av november og forlater i begynnelsen av februar. Hvalsafari med båt hver dag i perioden desember-januar. I vinterperioden før og etter hval på Senja, drar vi på wildlife safari på jakt etter sel, elg, havørn og reinsdyr. Vi besøker spektakulære områder i jakten på det magiske nordlyset. Posthuset Expedition Logde er på den nasjonale turistveien på Senja, og har spektakulær natur på alle kanter. Vi setter opp dagsprogram etter vær og føre, med aktivitet hver formiddag og hver kveld. Det er erfaren vert/guide med på alle dager. Basecamp Senja får svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Vi tar forbehold om å komme ut på fjorden med båt ved dårlig vær. Ekspedisjonsbåten er en stødig 23 fot stor Zodiac og svært godt egnet til hvalsafari og strandhogg på en av øyene i den vakre Bergsfjorden. NB det er sovelugarer på loftet med forheng som dør. Felles dusj og toalett på gangen.

Annen praktisk info:
tillegg for billett hurtigbåt Tromsø-Finnsnes 75 min ca kr.300.- pr vei. Hurtigbåten går fra sentrum av Tromsø. Det er to hurtigbåter ved kaien, din båt er merket HARSTAD/FINNSNES. Billett kjøpes om bord i båten. Pass på at du er ute i god tid, ca 20 minutter før avgang. Retur tilbake til Tromsø går også med Hurtigbåten fra Finnsnes.


Inkludert: Guide, transport Finnsnes – Senja, alle måltider, varm drikke, overnatting, alle aktiviteter, bilder fra turen
Ikke inkludert: Retur Transport Tromsø - Finnsnes med Hurtigbåt (75 min, NOK 300/pers per vei)
Varighet: 2.5 dager / 2 netter
Antall deltagere: 2-10
Vanskelighetsgrad: Lett
Avgangstid og sted:
Tirsdag: kl. 16:15 fra Tromsø Hurtigbåtkaia, ved Strandtorget.
Lørdag: kl. 15:00 fra Tromsø Hurtigbåtkaia, ved Strandtorget

Show more

Bestill nå

Startdato:
Aktivitet Totalpris
Loading

Om denne aktiviteten