Trugetur på kanten av Tromsø – kveldstid – Aurora Alps

Adresse: 9008 Tromsø Vis kart

Adresse: 9008 Tromsø

Truger er en flott måte å komme seg ut og nyte vinterlandskapet. Jegere og fangstmenn har brukt truger i mange generasjoner på sine utflukter. I dag er det en flott og spennende aktivitet som alle kan bruke. Også for å finne gode utsiktspunkter for Nordlyset.

Trugeturen går i et variert terreng, og vi finner fort frem til områder som gir god utsikt . Dette kan gi mange morsomme opplevelser på ulike måter og krever ingen spesielle ferdigheter. Det er lett, morsomt og sunt. Turen holder oss varme og det er enkelt å stoppe for fotografering. Vi går i området som gir en fin utsikt over fjord og fjell, og finner vi nordlyset gir dette en utrolig flott naturopplevelse.

Inkludert: Guide, transport (50 min hver vei), varme klær, varmt måltid, truger og staver
Varighet: 5 timer
Antall deltagere: 2-20
Vanskelighetsgrad: Middels
Avangstid og sted: kl. 19:00 på Scandic Ishavshotell

Show more

Om denne aktiviteten

Avstand

  • Turistinformasjon
    Tromsø Tourist Information Office 0,1 km
  • Flyplass
    Tromsø Airport 4 km
Rom & Leiligheter

Luksus leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 652 meter
Sentrumsnær, fullt møblert leilighet med høy standard som tar opp til fem gjester i totalt to dobbeltsenger og en sovesofa. Her får du alt du behøver for et behagelig opphold. Fordi ferie handler om komfort!
Rom & Leiligheter

Ny leilighet i Tromsø sentrum - Local Living

Avstand: 162 meter
Denne moderne, luksuriøse leiligheten vil bidra til et komfertabelt opphold under din tid i Tromsø. Den var ferdigstilt i 2016, har to soverom og et fullt utstyrt kjøkken i tilknytning til stua. Åpne løsning gir god romfølelse.
Rom & Leiligheter

Moderne, luksuriøs leilighet - Local Living

Avstand: 706 meter
Liggende i kort gange fra sentrum har denne moderne, romslige og fullt møblerte leiligheten alt du trenger. Her er det plass til fem gjester i to dobbeltsenger og en komfortabel sovesofa.